За нас

За нас

Здравей!

Аз се казвам Невена. Като цветето.

И съм творчески, търсещ и откриващ човек.

Ако трябва да се определя като личност съм INFJ - интровертна, интуитивна, чувствителна и решителна :-)

Винаги ме е вълнувал Човекът и неговият свят. Интересувам се от астрология и номерология откакто се помня. За мен зодиите и числата имат специално значение, най-вече във вълнуващото пътуване в търсене на себе си.

Аз вярвам в Съдбата и Кармата, както и в свободния избор да им влияем - в една или друга посока. И че той е свещен.

Реших да направя този сайт, за да споделя своето знание и радостта от откритието кой всъщност си ти и кой избираш да бъдеш - във всеки един момент. За теб, който се осмеляваш да знаеш и постоянстваш в духовните си търсения. Наградата, която те чака, е чистата радост да бъдеш себе си и удоволствието от себепреоткриването.

Аз наивно и по детски вярвам в доброто във всеки един човек и избирам да виждам него. Да залагам на него. Да развивам него.

Ако искаш да се свържеш с мен, моля, използвай формата за контакт или ми пиши на следния имейл адрес: gingaood@gmail.com

Всеки хороскоп е изготвен с най-чисти намерения и е създаден, за да помага и да радва получателя си. Ако твоите подбуди не са такива, моля, не си поръчвай.

 

„За мен Невена е пример за всеотдайност, грижа, любов и съзидателност в работата си с хората. За стремеж към постоянно израстване и утвърждаване на дълбоките същностни ценности. За израз на смисъл и принос в работата си на всякакви нива.“

Гергана Павлова, Партньор в Equinox Partners, Създател и ко-водещ на Intunity Coaches ®

 

  

Лого и дизайн: Деница Христова

Фотография: Емил Казаков