Хороскопът

Какво представлява пълният номерологичен хороскоп?

Пълният номерологичен хороскоп представлява внимателно изчисление и след това детайлно и индивидуално тълкуване на числата, заложени в имената ти и в датата ти на раждане. Целият хороскоп е в обем от около 10 красиво оформени страници.

В него ще получиш информация за вибрацията на деня ти на раждане и на Съдбовния ти път, както и за взаимното им влияние. 

Давам информация за числата, които са важни за теб в кармичен план, както и за четирите периоди на живота ти и вибрацията, на която са подвластни.

На всяка буква от твоето име съответства число. Тълкувам общата вибрация на имената ти, както и на всяко име по отделно. След това следва подробен анализ на личността ти, основан на повторението на всяко число (съответстващо на буква) в твоето име.

Тълкуванието на заложеното в имената се прави във връзка с твоята жизнена матрица на Питагор. Матрицата на Питагор е система, създадена от Питагор, чрез която от набор от числа може да се определи характера на човека и изискванията, които му налагат числата. 

В хороскопа изчислявам и тълкувам лунния ден, деня от седмицата и личната година, в която си роден. Определям благоприятните за теб минерали, цветове, музика и билки.

Хороскопът завършва с изчисляване на личната година и на следващите 8 такива. Както в природата, всичко и в живота ни е циклично. Личните години са с вибрации от 1 до 9 и се менят последователно. Важно е да се отбележи и помни, че личната ти година започва всяка година на рождения ти ден и завършва на следващия ти рожден ден. Например за човек, роден на 15.10.1986 г. неговата лична 2016 година започва на 15.10.2016 г. и ще продължи до 15.10.2017 г.

 

Какво представлява основният номерологичен хороскоп?

Основният номерологичен хороскоп представлява внимателно изчисление и след това индивидуално тълкуване на числата, заложени в имената ти и в датата ти на раждане. Целият хороскоп е в обем от около 5 красиво оформени страници.

В него ще получиш информация за вибрацията на деня ти на раждане и на Съдбовния ти път, както и за взаимното им влияние. 

Давам информация за числата, които са важни за теб в кармичен план, както и за четирите периоди на живота ти и вибрацията, на която са подвластни.

На всяка буква от твоето име съответства число. Тълкувам общата вибрация на имената ти, както и на всяко име по отделно.

Хороскопът завършва с изчисляване на личната година и на следващите 8 такива. Както в природата, всичко и в живота ни е циклично. Личните години са с вибрации от 1 до 9 и се менят последователно.

 

Защо да си поръчам хороскоп?

Причините за това винаги са лични и аз обикновено ги свързвам с достигнато по-високо ниво на осъзнатост и себеосъзнатост.

Номерологичният хороскоп е за теб ако искаш да знаеш. Ако си готов да знаеш. И ако след това си готов да пристъпиш към действие. 

Обещавам да ти кажа истината. Може да заболи, но в дългосрочен план ще те излекува.

В хороскопа има много конкретна информация, както и съвети какво е добре да промениш в себе си, за да заживееш по-пълноценно и за да постигнеш това, към което се стремиш. Защото когато стане въпрос за промяна, аз съм на мнение, че единственият човек, когото можем да променим, това сме самите ние. И това е начинът, по който можем да влияем на другите и на света.

Изборът винаги е твой.