Отзиви

Отзиви

Виолета Димитрова

"Благодаря за направения хороскоп. Много точни, конкретни и достоверни характеристики, описващи самата мен."

Николета Колева

"Хороскопа е един прекрасен подарък към себе си и/или за близък. Аз получих моя хороскоп като подарък за рожденият ми ден и съм изключително впечатлена от проницателните анализи и цялостната характеристика. Отделя се внимание както и към положителните така и към отрицателните аспекти и тъмните страни на характера. Има множество идеи, напътствия и насоки за предстоящите години. Добър наръчник за началото на годината. Благодаря, Ginga-horoscope."

Веселин Веселинов

"Нумерологичният хороскоп, който получих от моите приятели от Ginga-horoscope, е направен с много внимание, лично индивидуално отношение и прецизност и напомня за качествата и характеристиката на личната ни природа, с която сме дарени, както и за възможностите да я трансформираме в по-висша природа. Бих препоръчал хороскопите на всеки приятел. Благодаря на Невена и екипа на Ginga-horoscope, с пожелание за много успехи и радости."

Албена Илиева

"Благодаря на Невена за прекрасно поднесения хороскоп. Не очаквах да изглежда по този начин:) Получих много полезна информация, над която да размишлявам!"

Милена Попова

"Благодаря Ginga-horoscope! Много се радвам, че Невена - светла и слънчева, ми направи този прекрасен подарък - хороскоп за новата година. Знам, че в работата си е вложила внимание, грижа и прецизност, защото отношението на Невена към всичко и всеки е точно такова. Номерологията определено е силната й страна - ще останете изненадани!"

Калоян Попов

"По-добър нямаше как да ми бъде хороскопът....Благодаря сърдечно!"

Райна Хараламбиева

"Хороскопът, който ми направи Невена, е страхотен!! Изключително точно описание на характера ми и много полезни, конкретни съвети за това как мога да извлека и развия най-доброто. Препоръчвам горещо на всички, които се нуждаят от насока, за да вървят по пътя си по най-смисления и пълноценен за тях начин. "

 

 

Благодаря ви! :-)