Опасни връзки IV

21 юли 2017
Опасни връзки IV

Момиче Рак – Момче Овен 6/10

Връзката между вас е сложна, но възможна. Ти си съчетание от изящна уязвимост и неподозирана сила, като и двете качества ще събудят интереса и възхищението на Момчето Овен. Той ще оцени грижите ти, но не трябва да го обсебваш изцяло, защото няма да го понесе. Докато ти обичаш да спестяваш, за да си гарантираш сигурност, той обича да харчи и да се радва на живота. Ако намерите компромиса, връзката ви ще спечели много.

Момиче Рак – Момче Телец 8/10

Вие и двамата търсите човека с главно Ч, онзи от мечтите ви, на когото може да се отдадете изцяло. Когато той се влюби в теб, вече никога няма да бъде същият. Ти ще го научиш да чувства, а не само да усеща чрез възприятията си. И ще го разбираш. А той ще ти засвидетелства дълбока любов и вярност. Твоите променливи настроения ще го объркват и плашат, но би могъл да приеме и тях. Неведоми са пътищата на любовта.

Момиче Рак – Момче Близнаци 7/10

И ти, и той сте проницателни хора и човешката природа рядко има тайни от вас. Но сте загадка един за друг, което може вечно да подклажда взаимния ви интерес и изследване. Той никога няма да знае какво си мислиш. А ти няма да му позволиш да узнае. Ти никога няма да разбереш какво иска. А често и самият той не е сигурен. Близнаците са бързи и не обичат да задържат ненужни неща (предмети или връзки), защото им пречат и ги бавят. А ти си по-бавен човек, който държи на сигурността и обича да трупа полезни и безполезни неща. Чака ви интересно бъдеще.

Момиче Рак – Момче Рак 6/10

И двамата споделяте доста общи черти и слабости – любовта ви към всякакъв вид сигурност, към парите, храната и потайността, което е и плюс, и минус. Особено когато ви завладеят прословутите ви мрачни настроения, ще ви е трудно да общувате, а на околните – дори да бъдат край вас. Хуморът може да ви спасява в подобни ситуации, както и повече искреност и здрав разум.

Момиче Рак – Момче Лъв 7/10

Никога не е лесно да се съчетаят успешно Водата с Огъня, но когато това се случи сякаш се извършва магия. За това е нужно и ти, и той да запазите индивидуалността си и той да не прекалява със своята властност, а ти – със склонността си към подчинение. Ако той получи вниманието, от което се нуждае, ти можеш да си изградиш динамичния живот, който искаш. Защото докато той държи да печели битките, ти искаш да спечелиш войната. Вие сте отлично съчетание на женственост с мъжественост, като всяка страна трябва да запази своята уникалност и ценност.

Момиче Рак – Момче Дева 6/10

Двамата може да се съчетаете добре, като твоята чувствителност и ранимост могат да балансират неговата рационалност и прагматичност. И обратното. Той принципно е вълк-единак, който има нужда да се усамотява и да мисли. Трябва да превъзмогнеш вътрешната си несигурност и да му дадеш пространството, от което се нуждае. Девата има и страх от обвързване, а ти си склонна да чакаш прекалено дълго. Неспокойствата и страховете ви имат свойството взаимно да се подхранват и нарастват, не трябва да им позволявате, за да не загубите връзка помежду си и с реалността.

Момиче Рак – Момче Везни 5/10

Във вашата връзка дебнат много подводни препятствия и неприятни изненади. От една страна ти си грижовна и обсебваща, а Везните много държат на личната си свобода. Те са слънчеви и оптимистични, а ти като Рак си сред най-големите песимисти в зодиака. Равновесието между двете е трудно, понякога – невъзможно. По финансовите въпроси също ще е предизвикателно да постигнете компромис, защото за теб – за разлика от него - е трудно да харчиш пари с лека ръка. И въпреки това – и двамата имате чувство за хумор и обичате да се смеете, родени естети и психолози. Интелектуалното ви общуване може да е обогатяващо и ободряващо.

Момиче Рак – Момче Скорпион 10/10

Той е загадка, а ти обичаш да разгадаваш тайни. А на неговите просто не можеш да устоиш. Хубавото е, че колкото повече научаваш, толкова по-интересно ти става. Той може да ти даде това, от което истински се нуждаеш – да те разбере и оцени по достойнство. Като погледне отвъд маските и ролите, които си се научила да играеш. А ти будиш неговото доверие, защото разбира, че си чиста душа, която не умее да симулира чувства. Верността за вас е от голямо значение. Ако имате проблеми си говорете, със сърдене и мълчане няма да ги разрешите.

Момиче Рак – Момче Стрелец 6/10

Той ще бъде привлечен от твоята загадъчна женственост, както и от хилядите тайни, който криеш и които най-вероятно никога няма да разгадае. На теб ще ти допаднат неговата динамичност, искреност и грубоват чар. Въпреки че ако иска да те задържи, той ще трябва да се научи да си държи езика зад зъбите или поне да брои до сто преди да те стрелне с някое откровение. Стрелецът е пътешественик и откривател, а ти по принцип си домошар, което ще ви разделя. Но от друга страна той може да ти покаже света, а ти да му създадеш дом. Навсякъде по света.  

Момиче Рак – Момче Козирог 8/10

И двамата обичате сигурността, изразяваща се в пари, брак и деца. Ти искаш да имаш стабилна връзка с човек, който да ти пази гърба – като него, а той като никой друг ще оцени твоята уязвимост, защото тя му липсва. Както и умението ти да даваш израз на чувствата си. Ти трябва да разбереш, че и неговите са дълбоки и трайни, но му е трудно да ги сподели. Колкото и забавен и безгрижен да изглежда, дълбоко в себе си Козирогът се чувства сериозен и стар. Но ако откриеш и запазиш ключа от сърцето му, можеш да му разкриеш магията на любовта.

Момиче Рак – Момче Водолей 6/10

Водолея е свободолюбива личност, която не те съветвам да задушаваш с прекалени грижи и любов. Както и да се опитваш да го контролираш или да променяш навиците му. Той ще те дразни с опитите си да разбере какво си мислиш, а в по-крайните случаи - и с ровенето в нещата ти с цел да научи тайните ти. Водолеите са досадно любопитни и понякога доста нетактично си пъхат носа там, където не им е работа. И въпреки това – твоята загадъчност ще го интригува. А неговата непредсказуемост ще те забавлява. По-вероятно е ти да командваш парада, а той да симулира бунтове.

Момиче Рак – Момче Риби 9/10

Привличането между вас е мигновено и силно. Уникалното е, че вие можете да се разберете много по-добре, отколкото другите могат да разберат вас. Което и за двама ви е от огромно значение. Вие сте тайнствени, чувствителни и променливи, но по различен начин. Ти като Рак имаш по-голяма нужда от сигурност (с материално изражение пари и дом), докато Рибите имат необходимост от уединение, от промяна и да бъдат себе си, без да пречат на другите да направят същото. Хората обичат да споделят с вас, защото знаят, че ще получат разбиране и добър съвет. А вие обичате да споделяте помежду си, защото се слушате и се чувате. Понякога – дори без думи.

 

Вдъхновено от Линда Гудман

Снимка: pixabay.com

Номерологичната прогноза за август

Лека лятна почивка на отпускарите!

прочети още
Родените в периода 19 - 25 юли

На границата между Рак и Лъв

прочети още
Родените в периода 19 - 24 юни

На границата между Близнаци и Рак

прочети още
Родените в периода 19 - 24 май

На границата между Телец и Близнаци

прочети още
Родените в периода 19 - 24 април

На границата между Овен и Телец

прочети още
Номерологичният хороскоп за април

Нови посоки, слънце и празници!

прочети още
Родените в периода 19 - 24 март

На границата между Риби и Овен

прочети още
Родените в периода 16 - 22 февруари

На границата между Водолей и Риби

прочети още
Родените в периода 17 - 22 януари

На границата между Козирог и Водолей

прочети още
Номерологичният хороскоп за януари

Честита Нова година! Здраве, мъдрост и късмет!

прочети още
2019-та - Годината на Юпитер

Година на възможности и разширение

прочети още
Родените в периода 19 - 25 декември

На границата между Стрелец и Козирог

прочети още
Родените в периода 19 - 24 ноември

На границата между Скорпион и Стрелец

прочети още
Родените в периода 19 - 25 октомври

На границата на Везни и Скорпион

прочети още
Честит октомври!

Сезонът на златната есен е открит!

прочети още
Краткият хороскоп за септември

Малко прохлада и златна есен

прочети още
Родените в периода 3 - 10/08

Лъв II - Балансирана сила

прочети още
Прасето по китайския зодиак

Добродушно и родено с късмет

прочети още
Краткият хороскоп за юли

Усмихнат и слънчев ваканционен месец!

прочети още
Краткият хороскоп за юни

Честит празник на детето!

прочети още
Краткият хороскоп за май

Да ви е по-скоро празнично, отколкото делнично!

прочети още
Плъхът - първенецът

Тайните на китайския хороскоп

прочети още
Луна в Риби

И кръгът се завърта.

прочети още
Луна във Водолей

Пътуването на Луната е към края си

прочети още
Номерологичният хороскоп за април

Весели празници и хубаво време (дано!)!

прочети още
Луна в Скорпион

Какво е отношението ми към секса и какво разкрива това за мен?

прочети още
Луна в Дева

Пътуването на Луната в знаците

прочети още
Луна в Лъв

Пътуването на Луната

прочети още
Краткият хороскоп за март

Честита Баба Марта! Дано ни донесе слънце и пролет! Кривата й страна я видяхме :-)

прочети още
Луна в Рак

Луната пътува

прочети още
Луна в Близнаци

Луната продължава да пътува

прочети още
Луна в Телец

Пътуването на Луната през знаците

прочети още
Луна в Овен

Пътуването на Луната в знаците

прочети още
Когато Луната старее…

Освободи се от излишното

прочети още
Новолуние – ново начало

Днес е Новолуние в Козирог - планирай

прочети още
Тайните на пълнолунието

Днес е пълнолуние и има суперлуна

прочети още
Краткият хороскоп за януари

Честита Нова 2018 година! Да бъде здрава, мирна и благодатна за всички!

прочети още
2018-та ще бъде и година на Кучето

На 16 февруари 2018 настъпва годината на Кучето според китайския календар

прочети още
Опасни връзки XII

Партньорствата на Момичето Риби

прочети още
Опасни връзки XI

Партньорствата на Момичето Водолей

прочети още
Опасни връзки Х

Партньорствата на Момичето Козирог

прочети още
Опасни връзки IX

Партньорствата на Момичето Стрелец

прочети още
Опасни връзки VIII

Партньорствата на Момичето Скорпион

прочети още
Опасни връзки VII

Партньорствата на Момичето Везни

прочети още
Опасни връзки VI

Партньорствата на Момичето Дева

прочети още
Кратък хороскоп за август

Честит отпускарски месец!

прочети още
Опасни връзки V

Партньорствата на Момичето Лъв

прочети още
Опасни връзки III

Партньорствата на Момичето Близнаци

прочети още
Опасни връзки II

Партньорствата на Момичето Телец

прочети още
Опасни връзки I

Партньорствата на Момичето Овен

прочети още
Тайните в числата

Какво говори за емоционалната ти същност датата ти на раждане?

прочети още
Емоциите в света на четирите елемента

ВЪЗДУХ, ОГЪН, ВОДА, ЗЕМЯ - какво говори за теб?

прочети още
Кратък номерологичен хороскоп за юни

Остава само лятото да благоволи да дойде...

прочети още
Тъмната страна на зодиите

Всеки си има сенчеста страна...

прочети още
Земните хора

Мъжете с елемент Земя - Телец, Дева и Козирог

прочети още
Мъжете с елемент Въздух

Везни, Близнаци и Водолей

прочети още
Водните момчета

Мъжете Рак, Риби и Скорпион

прочети още
Мъжете Огън

За Лъвовете, Овните и Стрелците

прочети още
The lightness inside

Въздушните момичета

прочети още
Тихите води...

... са най-дълбоки.

прочети още
Когато противоположностите се привличат

Три от най-предизвикателните комбинации между зодиите

прочети още
Когато огънят обикне водата...

За връзките между елементите отвъд елемента

прочети още
Ретроградната Венера

През 2017-та Венера ще е ретроградна от 4/03 до 15/04

прочети още
Богиня Луна според гръцката митология

Богинята страдала от несподелена любов

прочети още
Ретроградният Меркурий свърши! Кога да го чакаме пак?

Следващите периоди през 2017-та са 10/04-3/05, 13/08-5/09, 2-23/12.

прочети още
Да влезем в матрицата

Матрица на Питагор - малко теория и повече практика

прочети още
За числата на кармична отплата и на кармична разплата

Числото на най-тежка кармична разплата - 29.

прочети още
Как започна всичко...

За кармичните числа 4 и 8 и за историята на 22.

прочети още