Опасни връзки V

28 юли 2017
Опасни връзки V

Момиче Лъв – Момче Овен 10/10

Вие сте отлична комбинация! Ти си силна, жизнена и сърдечна и не се покоряваш лесно, но той е амбициозен и сърцат и най-вероятно ще те спечели. И двамата сте хем практични, хем много разточителни и обичате да си угаждате, както и взаимно. Ще имате огнени сблъсъци на мнения, но проявата на сила и характер дори и при тях по принцип още повече ще подхранва взаимното ви уважение и близост. Опасностите при вас са липсата на внимание и ревността, добре е внимавате там.

Момиче Лъв – Момче Телец 6/10

Хм. По принцип той е бавен, практичен, не обича да си пилее времето и парите за глупости и крайно неотстъпчив. Ти си ентусиазирана, по-нетърпелива, държиш на своето и обичаш признанието и хубавия живот. Противоречията са очевидни. Той е орисан да постигне много, но бавно и постепенно, с неговия ритъм, така че трябва да се заредиш с търпение и да не му натякваш. Най-големите опасности са неговата упоритост и твоето себелюбие, както и липсата на честност между вас. Но ако си говорите и се научите да правите взаимни компромиси, може да постигнете големи успехи.

Момиче Лъв – Момче Близнаци 8/10

Той е вечното момче, което разбира от всичко, но не иска да се задълбочава в нищо и обича всичко да става бързо, за да има време да опита и нещо друго. Той ще хареса твоята независимост, но за да го спечелиш трябва да го опитомиш и да не застрашаваш свободата му. Ще бъде окончателно покорен, когато осъзнае, че ти си най-страхотната жена, която някога ще познава, в което има голяма доза истина. От теб зависи да го убедиш.

Момиче Лъв – Момче Рак 7/10

Той е внимателен, нежен и романтичен и ще те накара да се чувстваш защитена и обичана, като никой друг. Това обаче, което ще усетиш след време и което не личи на пръв поглед, е здравата му ръка и желанието му да ръководи нещата. Ракът е кардинален знак на водачеството, той го умее, а ти си родена под знака на организаторите. Ако държиш да сте заедно, добра идея е да организираш неговото водачество. С него можеш да разчиташ на емоционална сигурност (Раците обичат само дълбоко и искрено), но трябва да внимаваш с настроенията и нежните му чувства.

Момиче Лъв – Момче Лъв 8/10

Целият свят в действителност е сцена, а вие сте страхотни актьори! И в двама ви има много достойнство и вродена царственост. И двамата държите на професията и независимостта си и имате силен характер и желязна воля. Вие може да се оцените взаимно, което е най-добрата предпоставка за хармония. Подводните камъни се наричат нечестност (във всякакво отношение) и борба за надмощие. За него е много важно да има служебни успехи и да печели повече от теб, приема го като доказателство за мъжественост. А и замисли се, струва ли си да се състезаваш с някого от твоя отбор?

Момиче Лъв – Момче Дева 5/10

Ти обичаш сцената и признанието, докато той е притеснителен, тревожи се за всичко и иска край него да цари ред, неговият ред. Емоционалните сцени го объркват и дебалансират, а ти не можеш без емоции. А още даже не съм стигнала до любовта му към критиката, (защото това е любов!) и към търсенето на съвършенство. И при двама ви се изисква много разбиране и търпение, за да изградите хармонично партньорство. Той трябва да се откаже постоянно да те сравнява с някакъв невъзможен идеал и да се научи да те цени такава, каквато си. А ти трябва да слезеш от трона и да му подариш онова емоционално спокойствие и топлина, които само ти можеш.

Момиче Лъв – Момче Везни 8/10

И двамата обичате купоните и вниманието на представителите на противоположния пол. Внимание! Докато той по принцип не е ревнив, ти обаче си. Понякога и с право. Въпреки това и двамата не умеете да живеете сами, а може да сте добра двойка. Той искрено ти се възхищава и умее да ти избира подаръци, което събужда нежната и романтичната ти страна. Но може и успешно да замазва положението, когато станеш настойчива и подозрителна.

Момиче Лъв – Момче Скорпион 6/10

Стихиите Огън и Вода са противоположни и пред вас ще има много изпитания. По принцип Скорпионът има по-богат душевен опит от теб и може да те научи на много – ако пожелаеш да учиш. Най-вероятно ще имате сблъсъци по отношение на парите, защото той е много по-предпазлив от теб, а ти обичаш да си радваш душата. Ако обаче и двамата намерите обща цел, нищо няма да може да ви спре да я постигнете. Трябва да се цените взаимно и да го показвате, ти – неговата емоционална сигурност и преданост, а той – твоята топлота и щедрост. И най-вероятно ще имате много късметлийски деца.

Момиче Лъв – Момче Стрелец 10/10

Той е хем по детски наивен, хем мъдър и справедлив. Въпреки клоунската му природа и непоръбен чар, най-лошата идея, която може да му дойде, е да тръгне да те печели като ти се подиграва или като те кара да ревнуваш. Но от друга страна той е умен и невероятен късметлия, така че най-вероятно ще те накара да се влюбиш в него до уши. Ти очакваш по царски много, но той е смел и решителен и обича предизвикателствата. Единствената дарба, която му липсва, е покорното обожание, но за сметка на това ще те смята за равна и ще те уважава, което за него е много. И двамата сте избухливи и склонни на резки думи, но по принцип и на двама ви минава бързо. Особено на него.

Момиче Лъв – Момче Козирог 7/10

Той е упорит, скрито, но изключително амбициозен и обикновено успява да си осигури добро материално положение и място в обществото. Ти се възхищаваш на постиженията му и харесваш лукса, който може да ти предложи. Но и държиш на своята независимост, а той има силно собственическо чувство – дори към теб, което няма да ти се понрави. Той не обича надпреварите особено в собствения си дом, където трябва да черпи сили и да бъде шефът. Друг проблем в съвместното ви съществуване е общият ви егоизъм. Но ако сте склонни на компромиси и ако заложите на неговото търпение и на твоята слънчевост… ви чакат хубави неща.

Момиче Лъв – Момче Водолей 6/10

Лъвът и Водолея са противоположни знаци в зодиака – когато представителите им са от еднакъв пол те се отблъскват, но когато са от противоположен, се привличат като магнит. В действителност и двамата притежавате качества, които липсват на другия и които се допълват. Ти се възхищаваш на умението му да приема хората и живота спокойно, такива, каквито са, на свободата и сдържаността му. А ти събуждаш основния му инстинкт – детективския и той просто трябва да разбере защо го привличаш толкова и какво всъщност се крие в това прехвалено нещо, наречено „любов”. Но докато ти не си падаш по загадки, на него пък комплиментите и превъзнасянето, от които се нуждаеш, са му трудни и неестествени. И все пак той е прав, (както обикновено) – делата винаги са по-важни от думите.

Момиче Лъв – Момче Риби 6/10

Ти не обичаш нищо обикновено и стандартно и за щастие той далеч не е такъв човек. Истината е, че ти никога не би се подчинила на някого, който не ти е равен и който не би могъл да те укроти, когато се налага. Момчето Риби притежава магическия талант да успокои и най-страшния звяр със своето състрадание и пасивна съпротива. Ще те изслушва и ще ти съчувства искрено, което е балсам за всяка наранена душа. От друга страна той има нужда периодично да остава сам със себе си, докато ти си общителен човек, който иска емоции и драма. Той може да те влудява като отказва да сподели всичките си мисли с теб, не трябва да настояваш. За вас е важно да пазите емоционалния баланс помежду си, да помните кой е мъжът и кой – жената, въпреки че и двамата сте щедро надарени с качества на другия пол. 

 

Вдъхновено от Линда Гудман

Снимка: pixabay.com

Номерологичната прогноза за август

Лека лятна почивка на отпускарите!

прочети още
Родените в периода 19 - 25 юли

На границата между Рак и Лъв

прочети още
Родените в периода 19 - 24 юни

На границата между Близнаци и Рак

прочети още
Родените в периода 19 - 24 май

На границата между Телец и Близнаци

прочети още
Родените в периода 19 - 24 април

На границата между Овен и Телец

прочети още
Номерологичният хороскоп за април

Нови посоки, слънце и празници!

прочети още
Родените в периода 19 - 24 март

На границата между Риби и Овен

прочети още
Родените в периода 16 - 22 февруари

На границата между Водолей и Риби

прочети още
Родените в периода 17 - 22 януари

На границата между Козирог и Водолей

прочети още
Номерологичният хороскоп за януари

Честита Нова година! Здраве, мъдрост и късмет!

прочети още
2019-та - Годината на Юпитер

Година на възможности и разширение

прочети още
Родените в периода 19 - 25 декември

На границата между Стрелец и Козирог

прочети още
Родените в периода 19 - 24 ноември

На границата между Скорпион и Стрелец

прочети още
Родените в периода 19 - 25 октомври

На границата на Везни и Скорпион

прочети още
Честит октомври!

Сезонът на златната есен е открит!

прочети още
Краткият хороскоп за септември

Малко прохлада и златна есен

прочети още
Родените в периода 3 - 10/08

Лъв II - Балансирана сила

прочети още
Прасето по китайския зодиак

Добродушно и родено с късмет

прочети още
Краткият хороскоп за юли

Усмихнат и слънчев ваканционен месец!

прочети още
Краткият хороскоп за юни

Честит празник на детето!

прочети още
Краткият хороскоп за май

Да ви е по-скоро празнично, отколкото делнично!

прочети още
Плъхът - първенецът

Тайните на китайския хороскоп

прочети още
Луна в Риби

И кръгът се завърта.

прочети още
Луна във Водолей

Пътуването на Луната е към края си

прочети още
Номерологичният хороскоп за април

Весели празници и хубаво време (дано!)!

прочети още
Луна в Скорпион

Какво е отношението ми към секса и какво разкрива това за мен?

прочети още
Луна в Дева

Пътуването на Луната в знаците

прочети още
Луна в Лъв

Пътуването на Луната

прочети още
Краткият хороскоп за март

Честита Баба Марта! Дано ни донесе слънце и пролет! Кривата й страна я видяхме :-)

прочети още
Луна в Рак

Луната пътува

прочети още
Луна в Близнаци

Луната продължава да пътува

прочети още
Луна в Телец

Пътуването на Луната през знаците

прочети още
Луна в Овен

Пътуването на Луната в знаците

прочети още
Когато Луната старее…

Освободи се от излишното

прочети още
Новолуние – ново начало

Днес е Новолуние в Козирог - планирай

прочети още
Тайните на пълнолунието

Днес е пълнолуние и има суперлуна

прочети още
Краткият хороскоп за януари

Честита Нова 2018 година! Да бъде здрава, мирна и благодатна за всички!

прочети още
2018-та ще бъде и година на Кучето

На 16 февруари 2018 настъпва годината на Кучето според китайския календар

прочети още
Опасни връзки XII

Партньорствата на Момичето Риби

прочети още
Опасни връзки XI

Партньорствата на Момичето Водолей

прочети още
Опасни връзки Х

Партньорствата на Момичето Козирог

прочети още
Опасни връзки IX

Партньорствата на Момичето Стрелец

прочети още
Опасни връзки VIII

Партньорствата на Момичето Скорпион

прочети още
Опасни връзки VII

Партньорствата на Момичето Везни

прочети още
Опасни връзки VI

Партньорствата на Момичето Дева

прочети още
Кратък хороскоп за август

Честит отпускарски месец!

прочети още
Опасни връзки IV

Партньорствата на Момичето Рак

прочети още
Опасни връзки III

Партньорствата на Момичето Близнаци

прочети още
Опасни връзки II

Партньорствата на Момичето Телец

прочети още
Опасни връзки I

Партньорствата на Момичето Овен

прочети още
Тайните в числата

Какво говори за емоционалната ти същност датата ти на раждане?

прочети още
Емоциите в света на четирите елемента

ВЪЗДУХ, ОГЪН, ВОДА, ЗЕМЯ - какво говори за теб?

прочети още
Кратък номерологичен хороскоп за юни

Остава само лятото да благоволи да дойде...

прочети още
Тъмната страна на зодиите

Всеки си има сенчеста страна...

прочети още
Земните хора

Мъжете с елемент Земя - Телец, Дева и Козирог

прочети още
Мъжете с елемент Въздух

Везни, Близнаци и Водолей

прочети още
Водните момчета

Мъжете Рак, Риби и Скорпион

прочети още
Мъжете Огън

За Лъвовете, Овните и Стрелците

прочети още
The lightness inside

Въздушните момичета

прочети още
Тихите води...

... са най-дълбоки.

прочети още
Когато противоположностите се привличат

Три от най-предизвикателните комбинации между зодиите

прочети още
Когато огънят обикне водата...

За връзките между елементите отвъд елемента

прочети още
Ретроградната Венера

През 2017-та Венера ще е ретроградна от 4/03 до 15/04

прочети още
Богиня Луна според гръцката митология

Богинята страдала от несподелена любов

прочети още
Ретроградният Меркурий свърши! Кога да го чакаме пак?

Следващите периоди през 2017-та са 10/04-3/05, 13/08-5/09, 2-23/12.

прочети още
Да влезем в матрицата

Матрица на Питагор - малко теория и повече практика

прочети още
За числата на кармична отплата и на кармична разплата

Числото на най-тежка кармична разплата - 29.

прочети още
Как започна всичко...

За кармичните числа 4 и 8 и за историята на 22.

прочети още