Опасни връзки VI

6 август 2017
Опасни връзки VI

Момиче Дева – Момче Овен 6/10

Той ще усеща твоя негласен укор и постоянно ще иска да ти докаже, че е емоционално зрял и че плановете и целите му са разумни и добре обмислени. Но с твоя блестящ интелект ти можеш на часа да откриеш слабостите във всеки план и да предупредиш за опасността. Ти обичаш да служиш, да помагаш и да слагаш нещата в ред и имаш неограничени възможности да го правиш. За да е успешна, във връзката ти с Овен и двамата трябва да изпитвате не само любов, но и взаимно уважение. И да не позволявате на прекомерните ви лични амбиции и мании да застават помежду ви.

Момиче Дева – Момче Телец 8/10

Ти си чистичка и спретната и въпреки, че не си девица, излъчваш някаква интелектуална чистота. Обичаш да обмисляш и анализираш добре нещата и да си вадиш твърди изводи, лишени от емоционална отсянка. Той чувства кое е правилно и веднъж взел решение, нищо не може да го отклони от пътя му, дори и ти. Въпреки че и двамата сте практични и разумни, сте хубава и романтична двойка, която може да си даде много. Но не забравяйте, че абсолютното съвършенство и абсолютната сигурност, които преследвате, са мираж.

Момиче Дева – Момче Близнаци 5/10

Връзката между вас ще се сблъска с различни трудности. Той е в пъти по-спонтанен от теб и обича импровизациите, а за теб е трудно да излезеш извън плана за деня, защото… светът може да реши да се срути. Ти имаш нужда огромните ти усилия да бъдат оценени, а той не винаги го прави, понякога може да бъде толкова влудяващо незаинтересован. И като цяло – за разлика от него, за теб сигурността винаги ще е по-важна от свободата. От друга страна и двамата сте умни, бързи и решителни. Имате дар слово и можете както да жилите жестоко, така и да лекувате с думи. Изборът е ваш.

Момиче Дева – Момче Рак 7/10

Въпреки своя интелект и вродена прозорливост, Момчето Рак пази много тайни и е крайно чувствително. Изненадата е, че на теб ти вярва и ще ти довери болките и страховете си, които ти с много такт и търпение (и желязна логика!) можеш да излекуваш. Както и да му предложиш изход от заплетени емоционални ситуации, в които той има склонност да се самооплита. И двамата сте спокойни, надеждни и предвидими, мразите разточителството и обичате семейния живот. Възхищавате си се взаимно, което е от ключово значение. Опасностите се крият в неговата прекомерна чувствителност и склонността му да бяга от проблемите и в твоята крайна критичност. И лекарството, и отровата е в дозата.

Момиче Дева – Момче Лъв 5/10

С умерена критика и забележки можеш да накараш Момчето Лъв да се усъвършенства и да стане още по-добро, отколкото е. Но не трябва да прекаляваш, за да не нараниш неговата гордост и мъжественост и да не оставиш фатални поражения. И двамата бихте загубили много. Остави него да избере дали да приеме предложенията ти или не, нека той решава. Той притежава мъдрост и благородство, които са достойни за уважение. Въпреки че много Лъвове си избират жени, които не са на тяхното ниво, за да могат да блестят, избирайки теб, той демонстрира истинско самочувствие като се спира на равностойна партия.

Момиче Дева – Момче Дева 7/10

Вие споделяте както положителните си страни, така и недостатъците. Тайната на успеха на вашата връзка се крие в способността ви да виждате собствените си недостатъци и да ги отстранявате, както и положителните си страни, като ги изтъквате и цените. Също така да не подлагате на яростна дисекция любовта и чувствата, а да се научите, че те просто са и то точно такива, каквито са. И са предвидени за свободно даване и получаване. Честната и директна критика по принцип е хубаво нещо и помага, но начинът, времето и мястото обикновено са решаващи.

Момиче Дева – Момче Везни 6/10

Твоето спокойно и мъдро излъчване има способността да лекува изгубените души, а това в пълна степен важи за Момчето Везни. От друга страна според теб ако е възможно грешките трябва да се избягват, докато той е на мнение, че няма непоправими неща и всичко в крайна сметка може да се изчисти и забрави. Дори ако усилията ти в тази посока се провалят, поне ще си опитала, а и ти умееш да преодоляваш разделите без излишни и непрактични страдания и емоции. Момчето Везни е създадено да споделя живота си с някого, без приятелство и романтика той би бил загубен. Но има голяма вероятност да те сметне за даденост или да се опита да ти наложи ролята на втора цигулка, което няма да понесеш.

Момиче Дева – Момче Скорпион 7/10

И двамата с Момчето Скорпион сте предани и всеотдайни. Това, което той знае и на което ще те опита да те научи е, че няма съвършени неща и още по-малко съвършени хора. Урок, който ще ти е много трудно и неестествено да усвоиш. Скорпионът е верен на себе си и изключително честен и въпреки че ще запази някои от тайните си само за себе си, винаги ще бъде искрен с теб. Той ще цени твоята независимост, а ти – неговото самочувствие. Въпреки че в сферата на чувствата и двамата сте сдържани, сте способни на дълбоки чувства. Когато се усетите зациклили в ежедневието, е добре да пътувате и да си доставяте разнообразие. И на двама ви действа обновяващо и зареждащо.

Момиче Дева – Момче Стрелец 6/10

Между вас ще има множество търкания, като се започне от парите и отношението ви към тях. Според теб ти си разумна и пестелива, докато в откровените му очи си чиста скъперница. Според него човек трябва да обича работата си и да я върши с удоволствие ако иска да стане богат, докато теб подобно идеалистично отношение те ужасява. Естествено, ти си права в краткосрочен, а той – в дългосрочен план. Въпреки това, ти имаш нужда от топлата му грижа, а той – от мъдрото ти спокойствие. Той трябва да е много търпелив, за да можеш да му се довериш, което ще му е трудно заради вродената му директност и грубост.

Момиче Дева – Момче Козирог 9/10

Ти нямаш проблем да живееш сама и по-скоро ти е трудно да се съобразяваш с нечии чужди навици, особено ако човекът си пада разхвърлян мърльо. Да се ожениш и да носиш нечие име също не е сред мечтите на живота ти. И въпреки това с Козирога ще направиш големи и доброволни изключения от тези принципи. Той е традиционалист и държи на сватбата, а и на всички обществени условности, с което ще се съобразиш, защото с него се разбирате идеално във всяко едно отношение – дори и без думи. Той е чувствителен към твоите тревоги, които в голяма степен споделя. Проблеми могат да ви създават твоята свръхкритичност, особено към семейството му, което по принцип е на пиедестал. Както и неговата себичност и склонността му да злоупотребява с нуждата ти да се грижиш и служиш.

Момиче Дева – Момче Водолей 7/10

Връзката ти с особняка Водолей може да е успешна ако се потрудиш. А ти това го можеш. Ти уважаваш и не преставаш да се дивиш на неговия интелект и на лудешките му мечти. И двамата сте мечтатели по сърце и ви е писано да гоните и постигате мечтите си. За това ви помагат установените навици и това, че сте здраво стъпили на земята – особено ти. В сексуално отношение сте особено съвместими. Той може да бъде много заядлив и да те докарва до сълзи, затова трябва осезаемо да начертаеш допустимата граница. Ако той прекали без да го разбере, ще го учудиш като поставиш решителна точка. 

Момиче Дева – Момче Риби 8/10

Много е любопитно, че и двамата се вълнувате от темата за ходила и обувки – ти си маниак на тема „удобни обувки”, а и неговите ходила никога не са стандартни и често му създават проблеми. И двамата имате дарбата да изслушвате проблемите на другия, която е ценна рядкост. И в секса сте нежни и поетични. Това, което ви разделя, са финансовите въпроси – неговите широки пръсти и твоята крайна предпазливост; твоята заядливост (той искрено ненавижда да му натякват!) и неговата тайнственост (защо и какво толкова, по дяволите, крие от теб?). Ако той те остави да се грижиш за общите ви интереси, и двамата само можете да спечелите. Пътувайте заедно, имате нужда!

 

Вдъхновено от Линда Гудман

Снимка: pixabay.com

Номерологичната прогноза за август

Лека лятна почивка на отпускарите!

прочети още
Родените в периода 19 - 25 юли

На границата между Рак и Лъв

прочети още
Родените в периода 19 - 24 юни

На границата между Близнаци и Рак

прочети още
Родените в периода 19 - 24 май

На границата между Телец и Близнаци

прочети още
Родените в периода 19 - 24 април

На границата между Овен и Телец

прочети още
Номерологичният хороскоп за април

Нови посоки, слънце и празници!

прочети още
Родените в периода 19 - 24 март

На границата между Риби и Овен

прочети още
Родените в периода 16 - 22 февруари

На границата между Водолей и Риби

прочети още
Родените в периода 17 - 22 януари

На границата между Козирог и Водолей

прочети още
Номерологичният хороскоп за януари

Честита Нова година! Здраве, мъдрост и късмет!

прочети още
2019-та - Годината на Юпитер

Година на възможности и разширение

прочети още
Родените в периода 19 - 25 декември

На границата между Стрелец и Козирог

прочети още
Родените в периода 19 - 24 ноември

На границата между Скорпион и Стрелец

прочети още
Родените в периода 19 - 25 октомври

На границата на Везни и Скорпион

прочети още
Честит октомври!

Сезонът на златната есен е открит!

прочети още
Краткият хороскоп за септември

Малко прохлада и златна есен

прочети още
Родените в периода 3 - 10/08

Лъв II - Балансирана сила

прочети още
Прасето по китайския зодиак

Добродушно и родено с късмет

прочети още
Краткият хороскоп за юли

Усмихнат и слънчев ваканционен месец!

прочети още
Краткият хороскоп за юни

Честит празник на детето!

прочети още
Краткият хороскоп за май

Да ви е по-скоро празнично, отколкото делнично!

прочети още
Плъхът - първенецът

Тайните на китайския хороскоп

прочети още
Луна в Риби

И кръгът се завърта.

прочети още
Луна във Водолей

Пътуването на Луната е към края си

прочети още
Номерологичният хороскоп за април

Весели празници и хубаво време (дано!)!

прочети още
Луна в Скорпион

Какво е отношението ми към секса и какво разкрива това за мен?

прочети още
Луна в Дева

Пътуването на Луната в знаците

прочети още
Луна в Лъв

Пътуването на Луната

прочети още
Краткият хороскоп за март

Честита Баба Марта! Дано ни донесе слънце и пролет! Кривата й страна я видяхме :-)

прочети още
Луна в Рак

Луната пътува

прочети още
Луна в Близнаци

Луната продължава да пътува

прочети още
Луна в Телец

Пътуването на Луната през знаците

прочети още
Луна в Овен

Пътуването на Луната в знаците

прочети още
Когато Луната старее…

Освободи се от излишното

прочети още
Новолуние – ново начало

Днес е Новолуние в Козирог - планирай

прочети още
Тайните на пълнолунието

Днес е пълнолуние и има суперлуна

прочети още
Краткият хороскоп за януари

Честита Нова 2018 година! Да бъде здрава, мирна и благодатна за всички!

прочети още
2018-та ще бъде и година на Кучето

На 16 февруари 2018 настъпва годината на Кучето според китайския календар

прочети още
Опасни връзки XII

Партньорствата на Момичето Риби

прочети още
Опасни връзки XI

Партньорствата на Момичето Водолей

прочети още
Опасни връзки Х

Партньорствата на Момичето Козирог

прочети още
Опасни връзки IX

Партньорствата на Момичето Стрелец

прочети още
Опасни връзки VIII

Партньорствата на Момичето Скорпион

прочети още
Опасни връзки VII

Партньорствата на Момичето Везни

прочети още
Кратък хороскоп за август

Честит отпускарски месец!

прочети още
Опасни връзки V

Партньорствата на Момичето Лъв

прочети още
Опасни връзки IV

Партньорствата на Момичето Рак

прочети още
Опасни връзки III

Партньорствата на Момичето Близнаци

прочети още
Опасни връзки II

Партньорствата на Момичето Телец

прочети още
Опасни връзки I

Партньорствата на Момичето Овен

прочети още
Тайните в числата

Какво говори за емоционалната ти същност датата ти на раждане?

прочети още
Емоциите в света на четирите елемента

ВЪЗДУХ, ОГЪН, ВОДА, ЗЕМЯ - какво говори за теб?

прочети още
Кратък номерологичен хороскоп за юни

Остава само лятото да благоволи да дойде...

прочети още
Тъмната страна на зодиите

Всеки си има сенчеста страна...

прочети още
Земните хора

Мъжете с елемент Земя - Телец, Дева и Козирог

прочети още
Мъжете с елемент Въздух

Везни, Близнаци и Водолей

прочети още
Водните момчета

Мъжете Рак, Риби и Скорпион

прочети още
Мъжете Огън

За Лъвовете, Овните и Стрелците

прочети още
The lightness inside

Въздушните момичета

прочети още
Тихите води...

... са най-дълбоки.

прочети още
Когато противоположностите се привличат

Три от най-предизвикателните комбинации между зодиите

прочети още
Когато огънят обикне водата...

За връзките между елементите отвъд елемента

прочети още
Ретроградната Венера

През 2017-та Венера ще е ретроградна от 4/03 до 15/04

прочети още
Богиня Луна според гръцката митология

Богинята страдала от несподелена любов

прочети още
Ретроградният Меркурий свърши! Кога да го чакаме пак?

Следващите периоди през 2017-та са 10/04-3/05, 13/08-5/09, 2-23/12.

прочети още
Да влезем в матрицата

Матрица на Питагор - малко теория и повече практика

прочети още
За числата на кармична отплата и на кармична разплата

Числото на най-тежка кармична разплата - 29.

прочети още
Как започна всичко...

За кармичните числа 4 и 8 и за историята на 22.

прочети още