Опасни връзки VII

11 август 2017
Опасни връзки VII

Момиче Везни – Момче Овен 7/10

Момчето Овен е от желязо, но дори то няма никакъв шанс да устои на твоята женственост и чар и особено на слънчевата ти усмивка. Той ще е горд да се показва с теб в обществото, защото подсъзнателно винаги се стреми да е пръв. Неговото нетърпение често ще те изважда от равновесие, защото той иска всичко ако може да е свършено вчера. Като теб умее да си признава грешките и да се извинява, но после пак си знае своето. Ще обича да спори с теб и още повече да побеждава. Когато е много гневен, ще очаква пълната ти подкрепа, а не да нищиш нещата и да му обясняваш ситуацията рационално. Тъй като и двамата сте родени водачи, ще се препирате кой да кара общата ви кола (преносно казано). Може би всеки трябва да си има сфера на шефстване.

Момиче Везни – Момче Телец 8/10

Ти си красива и чаровна жена, а Телците по природа търсят и ценят красотата. Макар че изглеждаш нежна и уязвима, ти си родена под мъжки знак на водачество и можеш да се оправяш и сама в живота отлично. Телецът е раним и по-трудно се възстановява след разочарования. Той премисля дълго нещата, но веднъж вземе ли решение е непоклатим – като теб. Но докато ти обичаш да обсъждаш проблемите до безкрай и да се колебаеш, неговият процес е мълчалив. Стабилността му ти носи жадуваното спокойствие, особено в онези тежки моменти на нерешителност.

Момиче Везни – Момче Близнаци 9/10

Вие хем си приличате, хем непрекъснато се предизвиквате и интригувате и така не спирате да сте си интересни. В интелектуално отношение сте на еднакво ниво, което е важно и за двама ви. Въпреки че ти си чаровна и красива, си и умна, хладнокръвна и решителна и винаги правиш това, което си си наумила. Понякога си мислиш, че всичко в любовта и войната е позволено, но дори и ти не си способна да залъгваш за дълго един Близнак. Не е добра идея от негова страна да се опитва да те ограничава. За вас романтиката е по-важна от секса, и двамата сте по-скоро въздушни и ментални, отколкото дълбоко емоционални хора.

Момиче Везни – Момче Рак 5/10

Раците имат уникално чувство за хумор, а твоята усмивка и смях са като музика и магия. Освен че ще те разсмива, той ще оцени твоя интелект по достойнство и ще ти вдъхва чувство за сигурност. Но Рака е и адски предпазлив и в даден момент ще започне да се движи твърде бавно. Ще се дразни на прахосничеството ти, а ти от постоянните му подозрения за твоите приятели. Раците като цяло са много потайни и им е трудно да изразяват чувствата си, това ще те потиска и тормози. При вас е нужен компромис, който да не е на много висока или на невъзможна цена.

Момиче Везни – Момче Лъв 8/10

Лъвът е горд и независим и обича да има собствено мнение, което смята за най-доброто. Ти също си мислиш, че знаеш кое е най-добро и се опитваш деликатно да го водиш за носа. Той ще бъде привлечен от красотата и чара ти и ще му отнеме време да усети какво правиш. Може често да се боричкате кой да води парада. Най-вероятно и двамата ще работите и постигнете много, защото обичате изявата и признанието. Според вас парите трябва да носят удобство и красота и по принцип няма да ви създават търкания. За вас бракът е добро решение, защото ви носи нужната стабилност и спокойствие.

Момиче Везни – Момче Дева 6/10

Ти рядко оставаш незабелязана, с целия чар и божествени ухания, които струят от теб. И с женствената загадъчност, която умело поддържаш. Той няма никакъв шанс. Но използвайки чара си, може да се опиташ да му се наложиш за всичко – малко и голямо, което жестоко ще го засегне. Девите мразят колебанията и умеят да вземат бързо добри решения. Той е способен като никой друг да ти помага да поддържаш вътрешното си равновесие и да те лекува от депресии, които не ти понасят. Но трябва да внимава с критиката, особено когато си уязвима. А ти да не забравяш, че Девата е тук да служи на света, а не на еднолични господар(к)и.

Момиче Везни – Момче Везни 8/10

За вас е важно преди всичко да поддържате равновесието помежду си, като особено ти е добре да се въздържаш от прекалени демонстрации на интелектуално равенство или превъзходство. И двамата обичате справедливостта, красотата и компромиса в името на разбирателството, заложете на това. Но и двамата трябва да внимавате с общите ви черти, които крият опасности – склонността ви към купони, сладкиши, спорове и любовни авантюри. Обикновено и ти, и той преуспявате в професията и то на ръководни постове, където се представяте най-добре.

Момиче Везни – Момче Скорпион 7/10

Твоят интелект и прозорливост едва ли някога ще успеят да разбулят всички тайни, който Скорпионът пази. Но така винаги ще има какво да те вълнува. Трябва да си внимателна с него, защото ако случайно го засегнеш той задължително ще издебне удобен случай да ти отмъсти и да ти даде добър урок. Трудно ще ти се получи да го ръководиш, така че е най-добре да си намериш отговорна работа, която да обичаш. Имате много разминавания по въпросите за парите, ревността и общуването. Ти обичаш да харчиш, а той е по-спестовен; ти обичаш да флиртуваш, а той е подозрителен; ти си създадена да общуваш, а той е по-мълчалив и склонен да се оттегля в себе си. Но щом е с теб значи има чувства, Скорпионите не умеят да лъжат, най-вече себе си.

Момиче Везни – Момче Стрелец 8/10

Стрелецът е свободолюбив, но ти умееш да даваш свобода. Най-добрият вариант е просто да поемаш с него на безкрайните пътешествия, отколкото пасивно да го чакаш да се върне вкъщи или да се опитваш да го променяш. Трябва да приемеш, че никога няма да имаш пълна власт над него и това всъщност е чудесно. Той ще бъде привлечен от острия ти ум и оптимизъм. Ти ще цениш искреността, но няма да позволиш да се превърнеш в мишена за стрелите му от находчивост. В секса сте добри партньори.

Момиче Везни – Момче Козирог 5/10

В началото той ще ти се стори скучен, консервативен, упорит и емоционално студен. В някои отношения и на повърхността той наистина може да бъде всички тези неща. Но Козирогът може да бъде и внимателен, верен, надежден, прозорлив и със специфично чувство за хумор. Роден е под земен елемент и е един от големите песимисти в зодиака. Вие ще бъдете загадка един за друг, което може да доведе до силно сексуално привличане. Но дори и цял живот да прекарате заедно, той пак ще си остане непроницаем за теб.

Момиче Везни – Момче Водолей 9/10

Вие сте страхотна двойка! Но моля от самото начало се разберете, че той е мъжът, а ти – жената и че ще води той, иначе споровете по въпроса никога няма да секнат. Отначало ти успешно ще го манипулираш с чар и усмивка, но в даден момент той ще се усети и ще възроптае. А нищо не би могло да отклони един Водолей от някое решение, когато е убеден, че е прав. Вас често ще ви събират теми като музика, изобразително изкуство, религия и пътешествия. За него ти ще си най-красивата жена, а той за теб – най-умният мъж!

Момиче Везни – Момче Риби 6/10

Ти си много твърда след като вземеш решение и отчайващо нерешителна преди това. Момчето Риби може да ти помогне да се справиш с това като да ти каже, че ще реши вместо теб и то веднага. Ти мразиш някой да се разпорежда с живота ти и моментално ще приключиш с дилемата. Само дето на Момчето Риби му е трудно да действа „твърдо” и „веднага”. Той ще е във възторг от женствената ти нежност и мъжката ти логика, от смесицата от практичност и състрадателност, ще го привличаш и духовно, и физически. Ти ще се терзаеш от тайните, които той е склонен да пази от теб, отстоявайки вътрешния си свят. Но ти си човекът, който знае как да го насърчи да повярва в себе си и в мечтите си. А от там до сбъдването им крачката е толкова малка.

 

Вдъхновено от Линда Гудман

Снимка: pixabay.com

Номерологичната прогноза за август

Лека лятна почивка на отпускарите!

прочети още
Родените в периода 19 - 25 юли

На границата между Рак и Лъв

прочети още
Родените в периода 19 - 24 юни

На границата между Близнаци и Рак

прочети още
Родените в периода 19 - 24 май

На границата между Телец и Близнаци

прочети още
Родените в периода 19 - 24 април

На границата между Овен и Телец

прочети още
Номерологичният хороскоп за април

Нови посоки, слънце и празници!

прочети още
Родените в периода 19 - 24 март

На границата между Риби и Овен

прочети още
Родените в периода 16 - 22 февруари

На границата между Водолей и Риби

прочети още
Родените в периода 17 - 22 януари

На границата между Козирог и Водолей

прочети още
Номерологичният хороскоп за януари

Честита Нова година! Здраве, мъдрост и късмет!

прочети още
2019-та - Годината на Юпитер

Година на възможности и разширение

прочети още
Родените в периода 19 - 25 декември

На границата между Стрелец и Козирог

прочети още
Родените в периода 19 - 24 ноември

На границата между Скорпион и Стрелец

прочети още
Родените в периода 19 - 25 октомври

На границата на Везни и Скорпион

прочети още
Честит октомври!

Сезонът на златната есен е открит!

прочети още
Краткият хороскоп за септември

Малко прохлада и златна есен

прочети още
Родените в периода 3 - 10/08

Лъв II - Балансирана сила

прочети още
Прасето по китайския зодиак

Добродушно и родено с късмет

прочети още
Краткият хороскоп за юли

Усмихнат и слънчев ваканционен месец!

прочети още
Краткият хороскоп за юни

Честит празник на детето!

прочети още
Краткият хороскоп за май

Да ви е по-скоро празнично, отколкото делнично!

прочети още
Плъхът - първенецът

Тайните на китайския хороскоп

прочети още
Луна в Риби

И кръгът се завърта.

прочети още
Луна във Водолей

Пътуването на Луната е към края си

прочети още
Номерологичният хороскоп за април

Весели празници и хубаво време (дано!)!

прочети още
Луна в Скорпион

Какво е отношението ми към секса и какво разкрива това за мен?

прочети още
Луна в Дева

Пътуването на Луната в знаците

прочети още
Луна в Лъв

Пътуването на Луната

прочети още
Краткият хороскоп за март

Честита Баба Марта! Дано ни донесе слънце и пролет! Кривата й страна я видяхме :-)

прочети още
Луна в Рак

Луната пътува

прочети още
Луна в Близнаци

Луната продължава да пътува

прочети още
Луна в Телец

Пътуването на Луната през знаците

прочети още
Луна в Овен

Пътуването на Луната в знаците

прочети още
Когато Луната старее…

Освободи се от излишното

прочети още
Новолуние – ново начало

Днес е Новолуние в Козирог - планирай

прочети още
Тайните на пълнолунието

Днес е пълнолуние и има суперлуна

прочети още
Краткият хороскоп за януари

Честита Нова 2018 година! Да бъде здрава, мирна и благодатна за всички!

прочети още
2018-та ще бъде и година на Кучето

На 16 февруари 2018 настъпва годината на Кучето според китайския календар

прочети още
Опасни връзки XII

Партньорствата на Момичето Риби

прочети още
Опасни връзки XI

Партньорствата на Момичето Водолей

прочети още
Опасни връзки Х

Партньорствата на Момичето Козирог

прочети още
Опасни връзки IX

Партньорствата на Момичето Стрелец

прочети още
Опасни връзки VIII

Партньорствата на Момичето Скорпион

прочети още
Опасни връзки VI

Партньорствата на Момичето Дева

прочети още
Кратък хороскоп за август

Честит отпускарски месец!

прочети още
Опасни връзки V

Партньорствата на Момичето Лъв

прочети още
Опасни връзки IV

Партньорствата на Момичето Рак

прочети още
Опасни връзки III

Партньорствата на Момичето Близнаци

прочети още
Опасни връзки II

Партньорствата на Момичето Телец

прочети още
Опасни връзки I

Партньорствата на Момичето Овен

прочети още
Тайните в числата

Какво говори за емоционалната ти същност датата ти на раждане?

прочети още
Емоциите в света на четирите елемента

ВЪЗДУХ, ОГЪН, ВОДА, ЗЕМЯ - какво говори за теб?

прочети още
Кратък номерологичен хороскоп за юни

Остава само лятото да благоволи да дойде...

прочети още
Тъмната страна на зодиите

Всеки си има сенчеста страна...

прочети още
Земните хора

Мъжете с елемент Земя - Телец, Дева и Козирог

прочети още
Мъжете с елемент Въздух

Везни, Близнаци и Водолей

прочети още
Водните момчета

Мъжете Рак, Риби и Скорпион

прочети още
Мъжете Огън

За Лъвовете, Овните и Стрелците

прочети още
The lightness inside

Въздушните момичета

прочети още
Тихите води...

... са най-дълбоки.

прочети още
Когато противоположностите се привличат

Три от най-предизвикателните комбинации между зодиите

прочети още
Когато огънят обикне водата...

За връзките между елементите отвъд елемента

прочети още
Ретроградната Венера

През 2017-та Венера ще е ретроградна от 4/03 до 15/04

прочети още
Богиня Луна според гръцката митология

Богинята страдала от несподелена любов

прочети още
Ретроградният Меркурий свърши! Кога да го чакаме пак?

Следващите периоди през 2017-та са 10/04-3/05, 13/08-5/09, 2-23/12.

прочети още
Да влезем в матрицата

Матрица на Питагор - малко теория и повече практика

прочети още
За числата на кармична отплата и на кармична разплата

Числото на най-тежка кармична разплата - 29.

прочети още
Как започна всичко...

За кармичните числа 4 и 8 и за историята на 22.

прочети още