Опасни връзки VIII

18 август 2017
Опасни връзки VIII

Момиче Скорпион – Момче Овен 8/10

С момиче като теб човек трябва да е готов за всичко, а най-добре е да следва максимата – очаквай най-доброто, подготви се за най-лошото. Ти си способна и на прекрасни, и на ужасни неща, като не обичаш да разкриваш предварително какво следва. Твоите мълчаливи бунтове ще гневят Момчето Овен много повече от неочакваните ти отмъщения. Той ще се вбесява и от тайните, които криеш от него. Ти имаш уникалната способност да се владееш и ако иска да излезе на глава с теб ще му е от полза да я усвои. От друга страна ти си много предана и безмислостно браниш всичко свое, включително мъжа до теб. Сексуалното привличане между вас ще бъде силно.

Момиче Скорпион – Момче Телец 8/10

Като противоположни знаци вас ви свързва силно и мистериозно привличане. В подобна връзка Телецът или ще преживее екстаз, или сериозно ще се опари. Ти си пленителна, женствена и страстна и привидно спокойна, но истината е, че си котел от клокочещи страсти, на които трудно даваш израз. Тактичността и компромисите не са сред силните ти качества. Трябва да знаете, че след сериозни спорове ще ви е трудно да се сдобрите. И двамата не умеете да прощавате и да оставяте миналото зад гърба си. А трябва.

Момиче Скорпион – Момче Близнаци 6/10

Близнаците са пълни с тайни и мистерии, а всеки Скорпион се вълнува от тайни. Ти обаче си сигурна, че можеш да ги разгадаеш. Близнаците не искат да знаят, за тях много по-вълнуващо е да търсят. Ти си моногамна, докато Близнаците рядко остават влюбени в една жена цял живот. А ревността на Скорпиона понякога е по-силна дори от любовта му. Момчето Близнаци също обича да анализира другите, но на теб няма да ти хареса, когато той се опита да подложи личността ти на дисекция. Личните тайни за теб са свещени, най-добре да му го кажеш в прав текст в самото начало. При вас трябва да има въздух и пространство, за да може любовта да диша.

Момиче Скорпион – Момче Рак 9/10

Той е роден в кардинален знак, което значи „да водиш”, а ти си родена в неподвижен знак, което значи „да не следваш”. Това е основният източник на проблеми при вас. И на двама ви е писано да създавате много успешни неща заедно, било то деца или кариера. И двамата сте нежни, верни, чувствителни и с голямо въображение. Притежавате и качества, които не си приличат – твоята отмъстителност и неговата крайна плахост и предпазливост. Неговото чувство за хумор ще помага в голяма степен за изглаждане на конфликтите помежду ви, защото ти имаш склонност да гледаш на живота и на себе си твърде сериозно. Но за разлика от него обикновено не умееш да се надсмиваш над себе си. В сексуално отношение ще се радвате на божествена хармония, а по правило децата ви ще бъдат светли деца на любовта.

Момиче Скорпион – Момче Лъв 5/10

И двамата имате самочувствие, но въпреки че твоето е по-голямо, на него му е много по-лесно да го изрази, дори когато не е особено сигурен в себе си. С което допълнително печели твоето уважение. Твоят поглед има дълбочина и мъдрост и малцина успяват да му устоят. Той е един от тях. Ти харесваш в него топлината и спонтанния израз на чувства, който не ти идва естествено. Нещата, които стоят между вас, са неговото високомерие и твоето каменно мълчание. А това, което си давате, е сигурност и преданост.

Момиче Скорпион – Момче Дева 7/10

Момчето Дева обикновено има много проблеми, а ти си човекът, който може да му помогне да ги реши. Едно от най-важните неща, които той има да научи, е че истински същественото се вижда само със сърцето. Той има склонност да се вторачва в детайлите и да губи от поглед пълната картина. Освен това му е трудно да проумее нещо, което не може да се обясни научно или противоречи на здравата логика. В секса също ще е нужен период на напасване.

Момиче Скорпион – Момче Везни 7/10

Момчето Везни е родено под мъжки знак, управляван от женска планета (Венера), а ти си родена под женски знак, управляван от мъжка планета (Плутон). Везните обичат да спорят и да убеждават с различни рационални доводи, но когато става въпрос за дълбоките ти лични убеждения, ти ще останеш глуха за аргументите. От самото начало ще знаеш дали той си играе с теб или има сериозни намерения. Ако сте двойка ще държиш на верността и няма да му позволиш да те прави на глупачка и после да ти маже очите. Груба грешка ще бъде да те засегне на тема достойнство или да те нарани умишлено. Ще си плати скъпичко.

Момиче Скорпион – Момче Скорпион 8/10

Ти си толкова особена, че може би само друг Скорпион е способен да те разбере, понякога без думи. Тъй като Скорпионите правят всичко завинаги, вероятно връзката ви ще има само един шанс. Или един плюс максимум. Плутон, покровителят на Скорпион, управлява също осиновяванията, смъртта, религията и секса. Не случайно повечето Скорпиони имат категорични и крайни (и обикновено априорни) мнения по тези въпроси. Опасностите при вас са две – склонността ви да си отмъщавате и криенето на истинските ви чувства от страх от отблъскване. Трудно и изморително е да ходиш постоянно с маска на непукизъм, поне един пред друг може да я свалите.

Момиче Скорпион – Момче Стрелец 7/10

Вие сте Огън и Вода, неподвижен и подвижен, женски и мъжки знак. И въпреки това имате добри изгледи за успех. В началната фаза ти се държиш сдържано и хладно, но това няма да го уплаши, а по-скоро ще го заинтригува. Ти знаеш много добре, че хората обикновено не са такива, на каквито се правят, но това не важи за него. Обикновено качествата и недостатъците са изписани с големи букви на лицето му и той изобщо не се срамува от тях. Стрелецът трябва да внимава да не те засегне с откровенията ти, защото имаш ранимо сърце, а и защото няма да избяга от отровното жило на отмъщението. Подсъзнателно ти усещаш, че той може да те научи на много неща. Най-важното от които е, че с ентусиазъм, енергичност и оптимизъм мечтите се сбъдват.

Момиче Скорпион – Момче Козирог 8/10

На Козирога му е трудно да изразява чувствата си, но това не означава, че ги няма. Той обича и цени изкуството и има тънко чувство за хумор. Не е дружелюбен с всеки срещнат и се усмихва само когато има сериозна причина да го направи. Ти си инстинктивно привлечена от особената му личност. Козирогът се бои единствено от бедността и от това някой да не прозре същността му и да не разбере, че и той е уязвим като всички други. А може би и повече. Той има няколко близки приятели и е силно привързан към семейството си. По-скоро той ще те ревнува, отколкото ти него, но е нужно толкова малко, за да разсееш страховете му.

Момиче Скорпион – Момче Водолей 6/10

Ти ще запалиш неговото неутолимо любопитство, а това вече е много. Най-вероятно ще му се завие свят от вихъра на емоциите, в които ще го потопиш, давай по-спокойно, защото той не е свикнал да на подобно високо напрежение като теб. Ако прекали, ще стане невидим за теб и дори съзнателно да не го желаеш, ще се чувстваш длъжна да му отмъстиш. Всеки Водолей е луд по своему, но ти ще откриеш, че това е една чудесна лудост, която ти носи различен свеж поглед, свобода на изразяване и взор обърнат напред, а не назад.

Момиче Скорпион – Момче Риби 9/10

Двамата се радвате на приказна съвместимост. Но не трябва да се осланяте само на нея. И двамата сте мечтатели, но ти си умен и решителен човек, който знае как и може да сбъдва мечтите си. На него му липсва твоята целенасоченост и постоянство, обича да пътува и често да се губи по пътя. Което ще те изнервя. И двамата трябва да се научите да правите компромиси, особено ти, защото той може да не издържи на напрежението и да отплава. Той трябва да се научи да е прям с теб, да не увърта и да не разкрасява нещата. Иначе ще изпита силата на гнева ти. Момчето Риби може да ти даде дара на опрощението. А ти на него вярата, не – знанието – че всичко ще бъде наред.

 

Вдъхновено от Линда Гудман

Снимка: pixabay.com

Номерологичната прогноза за август

Лека лятна почивка на отпускарите!

прочети още
Родените в периода 19 - 25 юли

На границата между Рак и Лъв

прочети още
Родените в периода 19 - 24 юни

На границата между Близнаци и Рак

прочети още
Родените в периода 19 - 24 май

На границата между Телец и Близнаци

прочети още
Родените в периода 19 - 24 април

На границата между Овен и Телец

прочети още
Номерологичният хороскоп за април

Нови посоки, слънце и празници!

прочети още
Родените в периода 19 - 24 март

На границата между Риби и Овен

прочети още
Родените в периода 16 - 22 февруари

На границата между Водолей и Риби

прочети още
Родените в периода 17 - 22 януари

На границата между Козирог и Водолей

прочети още
Номерологичният хороскоп за януари

Честита Нова година! Здраве, мъдрост и късмет!

прочети още
2019-та - Годината на Юпитер

Година на възможности и разширение

прочети още
Родените в периода 19 - 25 декември

На границата между Стрелец и Козирог

прочети още
Родените в периода 19 - 24 ноември

На границата между Скорпион и Стрелец

прочети още
Родените в периода 19 - 25 октомври

На границата на Везни и Скорпион

прочети още
Честит октомври!

Сезонът на златната есен е открит!

прочети още
Краткият хороскоп за септември

Малко прохлада и златна есен

прочети още
Родените в периода 3 - 10/08

Лъв II - Балансирана сила

прочети още
Прасето по китайския зодиак

Добродушно и родено с късмет

прочети още
Краткият хороскоп за юли

Усмихнат и слънчев ваканционен месец!

прочети още
Краткият хороскоп за юни

Честит празник на детето!

прочети още
Краткият хороскоп за май

Да ви е по-скоро празнично, отколкото делнично!

прочети още
Плъхът - първенецът

Тайните на китайския хороскоп

прочети още
Луна в Риби

И кръгът се завърта.

прочети още
Луна във Водолей

Пътуването на Луната е към края си

прочети още
Номерологичният хороскоп за април

Весели празници и хубаво време (дано!)!

прочети още
Луна в Скорпион

Какво е отношението ми към секса и какво разкрива това за мен?

прочети още
Луна в Дева

Пътуването на Луната в знаците

прочети още
Луна в Лъв

Пътуването на Луната

прочети още
Краткият хороскоп за март

Честита Баба Марта! Дано ни донесе слънце и пролет! Кривата й страна я видяхме :-)

прочети още
Луна в Рак

Луната пътува

прочети още
Луна в Близнаци

Луната продължава да пътува

прочети още
Луна в Телец

Пътуването на Луната през знаците

прочети още
Луна в Овен

Пътуването на Луната в знаците

прочети още
Когато Луната старее…

Освободи се от излишното

прочети още
Новолуние – ново начало

Днес е Новолуние в Козирог - планирай

прочети още
Тайните на пълнолунието

Днес е пълнолуние и има суперлуна

прочети още
Краткият хороскоп за януари

Честита Нова 2018 година! Да бъде здрава, мирна и благодатна за всички!

прочети още
2018-та ще бъде и година на Кучето

На 16 февруари 2018 настъпва годината на Кучето според китайския календар

прочети още
Опасни връзки XII

Партньорствата на Момичето Риби

прочети още
Опасни връзки XI

Партньорствата на Момичето Водолей

прочети още
Опасни връзки Х

Партньорствата на Момичето Козирог

прочети още
Опасни връзки IX

Партньорствата на Момичето Стрелец

прочети още
Опасни връзки VII

Партньорствата на Момичето Везни

прочети още
Опасни връзки VI

Партньорствата на Момичето Дева

прочети още
Кратък хороскоп за август

Честит отпускарски месец!

прочети още
Опасни връзки V

Партньорствата на Момичето Лъв

прочети още
Опасни връзки IV

Партньорствата на Момичето Рак

прочети още
Опасни връзки III

Партньорствата на Момичето Близнаци

прочети още
Опасни връзки II

Партньорствата на Момичето Телец

прочети още
Опасни връзки I

Партньорствата на Момичето Овен

прочети още
Тайните в числата

Какво говори за емоционалната ти същност датата ти на раждане?

прочети още
Емоциите в света на четирите елемента

ВЪЗДУХ, ОГЪН, ВОДА, ЗЕМЯ - какво говори за теб?

прочети още
Кратък номерологичен хороскоп за юни

Остава само лятото да благоволи да дойде...

прочети още
Тъмната страна на зодиите

Всеки си има сенчеста страна...

прочети още
Земните хора

Мъжете с елемент Земя - Телец, Дева и Козирог

прочети още
Мъжете с елемент Въздух

Везни, Близнаци и Водолей

прочети още
Водните момчета

Мъжете Рак, Риби и Скорпион

прочети още
Мъжете Огън

За Лъвовете, Овните и Стрелците

прочети още
The lightness inside

Въздушните момичета

прочети още
Тихите води...

... са най-дълбоки.

прочети още
Когато противоположностите се привличат

Три от най-предизвикателните комбинации между зодиите

прочети още
Когато огънят обикне водата...

За връзките между елементите отвъд елемента

прочети още
Ретроградната Венера

През 2017-та Венера ще е ретроградна от 4/03 до 15/04

прочети още
Богиня Луна според гръцката митология

Богинята страдала от несподелена любов

прочети още
Ретроградният Меркурий свърши! Кога да го чакаме пак?

Следващите периоди през 2017-та са 10/04-3/05, 13/08-5/09, 2-23/12.

прочети още
Да влезем в матрицата

Матрица на Питагор - малко теория и повече практика

прочети още
За числата на кармична отплата и на кармична разплата

Числото на най-тежка кармична разплата - 29.

прочети още
Как започна всичко...

За кармичните числа 4 и 8 и за историята на 22.

прочети още