Опасни връзки IX

25 август 2017
Опасни връзки IX

Момиче Стрелец – Момче Овен 10/10

Вие ще усетите мощно привличане един към друг, защото и двамата сте идеалисти, както и горди, смели, независими и импулсивни. Ти имаш огромна нужда от любов, както и от смел и силен мъж, който да те пази от теб самата. Момчето Овен като цяло не е много проницателно, а е склонно да приема хората такива, каквито изглеждат на пръв поглед. И много държи той да е мъжът, а ти – жената. Твоят хаплив език и липсата ти на достатъчно уважение на моменти ще го изкарват от равновесие. Той трябва да се научи да ти има доверие, защото по принцип си любопитна, но не си подла, а неоснователната ревност те вбесява. Темата за парите няма да ви разделя, защото и двамата сте щедри по природа.

Момиче Стрелец – Момче Телец 7/10

Ти се държиш самоуверено и компетентно и когато си добре запозната с въпроса, и когато не разбираш за какво иде реч. Обичаш споровете и най-вече интелектуалното съревнование, но Момчето Телец си цени спокойствието и рядко ще приема подобни предизвикателства. А и обикновено той вече си е изградил твърдо мнение по важните въпроси, които го касаят. Ти си идеалист и късметлия, който обикновено бързо се възстановява след разочарования, но не и след като е било разбито сърцето ти. Със своето спокойствие и тиха мъдрост той може да излекува раните ти.

Момиче Стрелец – Момче Близнаци 7/10

Събират ви вечната духовна младост, търсещият ум, любовта към природата и изконната нужда от свобода. Въпреки това ти си склонна да се отдадеш напълно и търсиш същото. Ти си открита и се нуждаеш от любов и от емоционална сигурност. Момчето Близнаци обаче може да бъде жестоко, студено и безсърдечно, особено когато е под влияние на лошата си половина. Дори в даден момент може да се опита да те убеди, че кривата и лудата си ти, а не той. Не му се връзвай. Когато сте ядосани ти не трябва да прибягваш до голата истина, от която боли, а той – до жилещата си саркастичност.

Момиче Стрелец – Момче Рак 6/10

Има много неща, които ви разделят – като неговата крайна предпазливост, нужда от сигурност, както и деликатното му желание да те ръководи. И твоята емоционалност, прекалена прямост и хвърляне с главата напред във всичко ново и мамещо. Въпреки това ако уравновесите негативните си черти, той може много умело и проницателно да те насочва и да те пази да не бухваш в дълбоки пропасти. Да ти даде сигурност и подкрепа. А ти да на него - повече смелост да следва мечтите си и да рискува отвреме-навреме. Както ще открие сам – освежаващо е.

Момиче Стрелец – Момче Лъв 10/10

По принцип химията при вас е мигновена, а привързаността ви може да бъде трайна и основана на интелектуално, духовно и физическо сходство. И двама сте честни, смели, верни и горди. Склонни сте да играете игри, с които да си докажете чувствата и верността на другия, отказвайки му най-същностните му нужди. И двамата сте добри в игрите, но е по-умно да не си губите времето с подобни занимания, а да сте откровени един с друг и да се наслаждавате на времето, прекарано заедно. Не трябва да позволявате на неговата гордост и на твоята скептичност да застават между вас и да рушат това, което мнозина търсят, а никога не намират.

Момиче Стрелец  - Момче Дева 7/10

Заради теб той би се лишил от комфорта и спокойствието си, но не и от честта и достойнството. И спокойно, но твърдо, ще ти обясни някои неща. Първото от които е, че от истината, по-скоро от „твоята истина” често боли и че е добре да мислиш преди да говориш, защото изречените думи не могат да се върнат назад и понякога нараняват. Същото важи и за шегите ти. Странното е, че твърдостта му ще ти хареса, защото ти имаш нужда някой да те постави на място. Момчето Дева държи на думата си и рядко дава обещания, които няма намерение да изпълни, така че с него можеш да си спокойна в това отношение.

Момиче Стрелец – Момче Везни 8/10

Вие можете да бъдете не само любовници, но и приятели и да останете такива, когато любовните чувства отлетят. Когато обсъждате проблемите, те често се разрешават от само себе си. Ти си склонна да се хвърляш във връзките със затворени очи, с идеализъм и отдаденост, а после да изпадаш в депресии. Трябва да се научиш да пазиш сърцето си, защото то се възстановява бавно и трудно от удари, независимо какъв вид си даваш. Присъствието на Момчето Везни ти действа успокояващо и той може да те научи как да бъдеш по-търпелива. Ти от своя страна го караш да забрави за безкрайните си и нерешими си колебания. Във връзката ви има много топлота, която трябва да цените и пазите. 

Момиче Стрелец – Момче Скорпион 8/10

Ако ти преминеш границата на допустимото в откровеностите си с него, той веднага ще ти отреже квитанциите. Въпреки че ти обикновено носиш радост и усмивки, а не болка. Момчето Скорпион има много мрачни настроения, депресии и съмнения в себе си и опасността е да не попари с тях твоя оптимизъм и ентусиазъм – нещо, от което ще загубите много и двамата. Въпреки своята подозрителност и чувство за собственост, той не трябва да те държи в плен, защото няма нищо по-тъжно от един Стрелец в клетка. Това, което може да ви раздели, е ако ти започнеш да скучаеш или ако той реши, че не заслужаваш предаността му, защото не си достатъчно силна. Всеки Скорпион съчувства на слабите, но уважава единствено силните. Той има какво да научи от теб, макар че трудно ще си го признае, а ти проявяваш търпимост към мрачните му настроения.

Момиче Стрелец – Момче Стрелец 7/10

И двамата сте честни, ентусиазирани, обичате животните, пътешествията и спорта. И двамата може да прекалявате или злоупотребявате с истината или да правите от мухата слон. Добра идея е да не обсъждате предишните си връзки, защото това ядосва и наранява другия. Пътувайте заедно, почти винаги, когато можете. Това ще ви сближава, а и така не рискувате заминалият случайно да реши да не се върне.

Момиче Стрелец – Момче Козирог 7/10

Повечето Момчета Козирог много държат на семействата си и ги поддържат цял живот. Дори и много да те обича, за него най-важно на този свят (с малки изключения) ще бъде семейството му и чувството му за дълг към него. Голяма глупост е да се опитваш да го отчуждиш от тях. Дори и като малки Козирозите са възрастни хора, а ти се нуждаеш най-вече от емоционалната му сигурност. С него трябва да се опиташ да обуздаеш остротата на езика си и да измислиш синоними на думичките „стиснат”, „студен” и „себичен”, с които от време на време ти се приисква да го замериш. Козирозите по принцип са хора, които ценят и се възползват от адекватната обратна връзка, но всичко трябва да е с мярка и с мисъл за Егото.

Момиче Стрелец – Момче Водолей 8/10

Момчето Водолей има силен интерес към науката, към хуманизма, екологията и към всичко ново и напредничаво. Умът му е остър, а мисленето – оригинално и нестандартно. Лудостта му е силно заразна. В пристъп на откровение ти може да го определиш като „луд” или „шантав”, но в повечето случаи той ще забрави и ще ти прости, тъй като няма нито време, нито намерение да задръства съзнанието си с глупости. Той високо цени приятелството и търси истината, но по-добре от теб знае, че тя не е една и че може да бъде илюзорна, както и една илюзия – напълно реална. Сексът при вас никога няма да е скучен, защото вие го правите забавен.

Момиче Стрелец – Момче Риби 5/10

И двамата сте родени под двойствени знаци и имате склонността да променяте целите, мечтите и посоката си в движение. И двамата имате нужда от свобода и пространство за движение и можете да си ги дадете. Ти си способна жестоко да го засегнеш със своята честност, от което той или ще се стъписа, или на часа ще отплува. Нужно е да смекчиш остротата на езика си, защото той изпитва почти физическа болка от думите. Теб ще те дразни неговата потайност и склонност да увърта. Между вас ще има напрежение и неразбирателства, породени от различните ви характери и разбирания.

 

Вдъхновено от Линда Гудман

Снимка: pixabay.com

Номерологичната прогноза за август

Лека лятна почивка на отпускарите!

прочети още
Родените в периода 19 - 25 юли

На границата между Рак и Лъв

прочети още
Родените в периода 19 - 24 юни

На границата между Близнаци и Рак

прочети още
Родените в периода 19 - 24 май

На границата между Телец и Близнаци

прочети още
Родените в периода 19 - 24 април

На границата между Овен и Телец

прочети още
Номерологичният хороскоп за април

Нови посоки, слънце и празници!

прочети още
Родените в периода 19 - 24 март

На границата между Риби и Овен

прочети още
Родените в периода 16 - 22 февруари

На границата между Водолей и Риби

прочети още
Родените в периода 17 - 22 януари

На границата между Козирог и Водолей

прочети още
Номерологичният хороскоп за януари

Честита Нова година! Здраве, мъдрост и късмет!

прочети още
2019-та - Годината на Юпитер

Година на възможности и разширение

прочети още
Родените в периода 19 - 25 декември

На границата между Стрелец и Козирог

прочети още
Родените в периода 19 - 24 ноември

На границата между Скорпион и Стрелец

прочети още
Родените в периода 19 - 25 октомври

На границата на Везни и Скорпион

прочети още
Честит октомври!

Сезонът на златната есен е открит!

прочети още
Краткият хороскоп за септември

Малко прохлада и златна есен

прочети още
Родените в периода 3 - 10/08

Лъв II - Балансирана сила

прочети още
Прасето по китайския зодиак

Добродушно и родено с късмет

прочети още
Краткият хороскоп за юли

Усмихнат и слънчев ваканционен месец!

прочети още
Краткият хороскоп за юни

Честит празник на детето!

прочети още
Краткият хороскоп за май

Да ви е по-скоро празнично, отколкото делнично!

прочети още
Плъхът - първенецът

Тайните на китайския хороскоп

прочети още
Луна в Риби

И кръгът се завърта.

прочети още
Луна във Водолей

Пътуването на Луната е към края си

прочети още
Номерологичният хороскоп за април

Весели празници и хубаво време (дано!)!

прочети още
Луна в Скорпион

Какво е отношението ми към секса и какво разкрива това за мен?

прочети още
Луна в Дева

Пътуването на Луната в знаците

прочети още
Луна в Лъв

Пътуването на Луната

прочети още
Краткият хороскоп за март

Честита Баба Марта! Дано ни донесе слънце и пролет! Кривата й страна я видяхме :-)

прочети още
Луна в Рак

Луната пътува

прочети още
Луна в Близнаци

Луната продължава да пътува

прочети още
Луна в Телец

Пътуването на Луната през знаците

прочети още
Луна в Овен

Пътуването на Луната в знаците

прочети още
Когато Луната старее…

Освободи се от излишното

прочети още
Новолуние – ново начало

Днес е Новолуние в Козирог - планирай

прочети още
Тайните на пълнолунието

Днес е пълнолуние и има суперлуна

прочети още
Краткият хороскоп за януари

Честита Нова 2018 година! Да бъде здрава, мирна и благодатна за всички!

прочети още
2018-та ще бъде и година на Кучето

На 16 февруари 2018 настъпва годината на Кучето според китайския календар

прочети още
Опасни връзки XII

Партньорствата на Момичето Риби

прочети още
Опасни връзки XI

Партньорствата на Момичето Водолей

прочети още
Опасни връзки Х

Партньорствата на Момичето Козирог

прочети още
Опасни връзки VIII

Партньорствата на Момичето Скорпион

прочети още
Опасни връзки VII

Партньорствата на Момичето Везни

прочети още
Опасни връзки VI

Партньорствата на Момичето Дева

прочети още
Кратък хороскоп за август

Честит отпускарски месец!

прочети още
Опасни връзки V

Партньорствата на Момичето Лъв

прочети още
Опасни връзки IV

Партньорствата на Момичето Рак

прочети още
Опасни връзки III

Партньорствата на Момичето Близнаци

прочети още
Опасни връзки II

Партньорствата на Момичето Телец

прочети още
Опасни връзки I

Партньорствата на Момичето Овен

прочети още
Тайните в числата

Какво говори за емоционалната ти същност датата ти на раждане?

прочети още
Емоциите в света на четирите елемента

ВЪЗДУХ, ОГЪН, ВОДА, ЗЕМЯ - какво говори за теб?

прочети още
Кратък номерологичен хороскоп за юни

Остава само лятото да благоволи да дойде...

прочети още
Тъмната страна на зодиите

Всеки си има сенчеста страна...

прочети още
Земните хора

Мъжете с елемент Земя - Телец, Дева и Козирог

прочети още
Мъжете с елемент Въздух

Везни, Близнаци и Водолей

прочети още
Водните момчета

Мъжете Рак, Риби и Скорпион

прочети още
Мъжете Огън

За Лъвовете, Овните и Стрелците

прочети още
The lightness inside

Въздушните момичета

прочети още
Тихите води...

... са най-дълбоки.

прочети още
Когато противоположностите се привличат

Три от най-предизвикателните комбинации между зодиите

прочети още
Когато огънят обикне водата...

За връзките между елементите отвъд елемента

прочети още
Ретроградната Венера

През 2017-та Венера ще е ретроградна от 4/03 до 15/04

прочети още
Богиня Луна според гръцката митология

Богинята страдала от несподелена любов

прочети още
Ретроградният Меркурий свърши! Кога да го чакаме пак?

Следващите периоди през 2017-та са 10/04-3/05, 13/08-5/09, 2-23/12.

прочети още
Да влезем в матрицата

Матрица на Питагор - малко теория и повече практика

прочети още
За числата на кармична отплата и на кармична разплата

Числото на най-тежка кармична разплата - 29.

прочети още
Как започна всичко...

За кармичните числа 4 и 8 и за историята на 22.

прочети още