Опасни връзки Х

1 септември 2017
Опасни връзки Х

Момиче Козирог – Момче Овен 5/10

За връзката ви е от изключителна важност твоята възраст в момента на срещата – шансовете ви са най-добри ако си прехвърлила трийсетте и колкото по-далеч си от тях, защото ти ставаш по-жизнена и предприемчива с възрастта. За теб материалната сигурност е базисна и по инстинкт се въртиш около успелите хора по върховете. Внимателна и предпазлива си, но не трябва да правиш най-голямата грешка с един Овен – да угасиш неговия ентусиазъм. Ти си потайно амбициозен човек, който понякога е склонен да се състезава с партньора си. Задай си въпроса дали с връзката с Момчето Овен не се самонаказваш по някакъв начин.

Момиче Козирог – Момче Телец 8/10

И двамата сте много практични хора, но той – за разлика от теб – е и много сантиментален. Момчето Телец може да те смята за голяма награда, която си струва да спечели. Когато се омъжиш за подходящия човек, няма по-добра майка и съпруга от теб. За останалите хора може да изглеждаш затворена и студена, но близките си даряваш с много нежност. Ако в брака с Момчето Телец имате някакви проблеми, рядко и трудно ще предприемете крачката раздяла, защото и двамата не обичате да рушите съграденото. Но в случай, че го направите, никога няма да простите, никога няма да забравите и никога няма да се върнете назад.

Момиче Козирог – Момче Близнаци 6/10

Вие сте много различни, защото той винаги си остава хлапе, а ти си се родила възрастен човек. Следват обвиненията – ти му натякваш, че е вятърничав и несериозен, а той те обвинява в безсърдечност. Истината е, че ти имаш нужда от здрава почва под краката си, а той – от много свобода, за да задоволява същностното си любопитство. Отвън и двамата изглеждате доста студени – той е винаги леко отчужден, а ти строго контролираш емоциите си, освен ако не си абсолютно сигурна във връзката. Но и двамата сте способни на привързаност и страст, а сексът ви сближава.

Момиче Козирог – Момче Рак 8/10

Възможно е Момчето Рак да поиска да получава от теб повече, отколкото дава – не му позволявай, дори и в името на любовта. Въпреки твоята женственост, ти притежаваш силна воля – когато искаш нещо, просто си го взимаш, когато решиш да се освободиш от нещо, решително го правиш. Бъди внимателна с Момчето Рак, защото то е свръхчувствително и лесно се засяга, нуждае се и от много похвали и одобрение. Въпреки че крайните емоции те плашат, ти имаш остър ум и точна преценка, използвай ги и в емоционални ситуации. Ракът има меко сърце и твърда глава, а при теб и сърцето, и главата са от камък. Но истинската причина е, че си дълбоко ранима и не позволяваш на умели ласкатели да ти завъртят главата с празни обещания.

Момиче Козирог – Момче Лъв 7/10

Когато се срещнете, той може да изгуби самообладание ако се опиташ да го направляваш или критикуваш. А ти може да се отдръпнеш ако той се опита да те поучава и да ти дава тон в живота. Истината е, че ти харесваш неговото топло и самоуверено излъчване, а той ще оцени твоята вродена мъдрост. Ти трябва по-често да оставяш да те води неговата смела натура и да не прекаляваш с предпазливостта, за да не разрушиш всичко. Той ще те научи, че именно рискът прави живота толкова истински.

Момиче Козирог – Момче Дева 9/10

По принцип Момчето Дева не бърза да се обвързва, защото много държи на личното си пространство и на своето уединение. Но ако наистина те обича, ще направи място в живота си за теб, а и бързо ще осъзнае, че ти не си от онези досадни и капризни жени. За теб бракът е важен, защото държиш животът и любовта да имат цел и посока. Отличаваш се с мъдрост и понякога тя те кара да изпадаш в мрачни настроения, осъзнавайки дълбокото безсмислие на всичко. Като цяло връзката ви ще бъде озарена от обич и има всички шансове да бъде постоянна. Вие сте земни, практични и упорити хора, пестеливи сте, дори стиснати. Ако се разделите това ще остави огромна празнина в живота и на двамата. Истинската причина да не останете заедно почти винаги е амбицията и кариерата и целите на единия, които поставят на заден план другия.

Момиче Козирог – Момче Везни 5/10

Ти си родена под кардинален знак и обичаш да ръководиш нещо или някого. Понякога приемаш ролята на домакиня и поемаш изцяло грижите за дома и семейството си, като се опитваш да дърпаш конците зад кулисите. Може да се опиташ да го правиш с Момчето Везни, разигравайки сценария „зад всеки успял мъж стои една умна жена”. Не те съветвам да действаш по този начин, защото подобен вариант няма да му хареса. Той си цени свободата и не понася ограниченията. И за двама ви ще е полезно да се опитвате да си подражавате. Интересното е, че въпреки че той е много умен и рационален, обикновено му липсва интуиция за човешките емоции, която ти притежаваш.          

Момиче Козирог – Момче Скорпион 8/10

Ако се влюбите един в друг, в повечето случаи ще играете по правилата. Ще последва брак, както и проверка с реалността дали връзката ви е истинска и дълготрайна. И двамата притежавате търпение и силна воля в изобилие. И двамата трябва да мислите повече за посоката, в която ги прилагате. По принцип сте склонни да носите маска за пред хората, но е добре да я сваляте и да сте истински един с друг. Освежаващо е. Странното е, че въпросите за смъртта и загадъчното по някакъв особен начин свързват сърцата ви. Между вас съществува силен сексуален магнетизъм и най-вече нужда да излекувате самотата си чрез приятелството.

Момиче Козирог – Момче Стрелец 7/10

Ти можеш да изглеждаш мила и покорна, но всъщност си костелив орех и не си лъжица за всяка уста. Ти имаш много против безсмислените неща, включително връзки и познанства. Практичен човек си, който не обича да си губи времето с глупости и загубени каузи. Прямотата на Момчето Стрелец ще ти допадне, както и енергията му и земния му идеализъм (при него това не е оксиморон). Той е изпълнен с блянове, които ти можеш да му помогнеш да осъществи, защото много добре знаеш как. Той не може да лъже и затова с него винаги ще си наясно. Ако ти каже, че те обича, значи те обича. Ако ти каже, че не те обича, значи не те обича. И очаква от теб да направиш същото.

Момиче Козирог – Момче Козирог 7/10

Козирозите рядко се влюбват бързо или от пръв поглед, а ако са двама дълго ще чакат кой ще капитулира пръв и ще направи решителната крачка. Да се обясниш в любов за тях е равносилно да признаеш някаква слабост и нужда, а те се ужасяват от подобни неща. И двамата трябва да се научите да ценните споделената любов, както и свободно да давате и получавате чувства. Те са създадени за това. Истинската любов предполага да се възхищаваш за нещо на другия, но и да виждаш у него някаква слабост, която само ти си способен да защитиш. А това е красиво. Трябва да проверите дали семействата ви ще се разбират добре, което е важно и за двамата и да внимавате с времето да не стигнете до взаимно обезличаване.

Момиче Козирог – Момче Водолей 6/10

Въпреки че ще останеш напълно невъзмутима при някое от неговите изпълнения, най-вероятно за теб той ще бъде луд за връзване. Една от съществените разлики между вас е, че той пет пари не дава какво ще кажат хората, докато на теб дълбоко ти пука за общественото мнение. За Водолея приятелите са на пиедестал, той има много и разнородни такива и ти трябва да ги харесваш и да се съобразяваш с тях. Въпреки че понякога ще го ревнуваш, не трябва да забравяш че той много добре знае къде минава границата между приятелство и изневяра и може да я поставя. За него любовта започва в ума. А при теб – с емоционалната сигурност.

Момиче Козирог – Момче Риби 8/10

Каквото и да работиш, ти си оставаш трезва, рационална и амбициозна. Знаеш как да се представиш в обществото и си много привързана към семейството си, най-вече защото то ти носи чувство за сигурност. Момчето Риби ще бъде на второ място за теб, ако не по любов, то по грижи. Не забравяй, че той е вманиачен на тема лична свобода – на мисли, действия и движения и всяко ограничение го дразни непоносимо. Въпреки че ти притежаваш силно чувство за собственост, ако му дадеш нужното пространство той винаги ще се връща при теб и ще ти е верен. Ако му се гласува пълно доверие той се чувства длъжен да го оправдае.

 

Вдъхновено от Линда Гудман

Снимка: pixabay.com

Номерологичната прогноза за август

Лека лятна почивка на отпускарите!

прочети още
Родените в периода 19 - 25 юли

На границата между Рак и Лъв

прочети още
Родените в периода 19 - 24 юни

На границата между Близнаци и Рак

прочети още
Родените в периода 19 - 24 май

На границата между Телец и Близнаци

прочети още
Родените в периода 19 - 24 април

На границата между Овен и Телец

прочети още
Номерологичният хороскоп за април

Нови посоки, слънце и празници!

прочети още
Родените в периода 19 - 24 март

На границата между Риби и Овен

прочети още
Родените в периода 16 - 22 февруари

На границата между Водолей и Риби

прочети още
Родените в периода 17 - 22 януари

На границата между Козирог и Водолей

прочети още
Номерологичният хороскоп за януари

Честита Нова година! Здраве, мъдрост и късмет!

прочети още
2019-та - Годината на Юпитер

Година на възможности и разширение

прочети още
Родените в периода 19 - 25 декември

На границата между Стрелец и Козирог

прочети още
Родените в периода 19 - 24 ноември

На границата между Скорпион и Стрелец

прочети още
Родените в периода 19 - 25 октомври

На границата на Везни и Скорпион

прочети още
Честит октомври!

Сезонът на златната есен е открит!

прочети още
Краткият хороскоп за септември

Малко прохлада и златна есен

прочети още
Родените в периода 3 - 10/08

Лъв II - Балансирана сила

прочети още
Прасето по китайския зодиак

Добродушно и родено с късмет

прочети още
Краткият хороскоп за юли

Усмихнат и слънчев ваканционен месец!

прочети още
Краткият хороскоп за юни

Честит празник на детето!

прочети още
Краткият хороскоп за май

Да ви е по-скоро празнично, отколкото делнично!

прочети още
Плъхът - първенецът

Тайните на китайския хороскоп

прочети още
Луна в Риби

И кръгът се завърта.

прочети още
Луна във Водолей

Пътуването на Луната е към края си

прочети още
Номерологичният хороскоп за април

Весели празници и хубаво време (дано!)!

прочети още
Луна в Скорпион

Какво е отношението ми към секса и какво разкрива това за мен?

прочети още
Луна в Дева

Пътуването на Луната в знаците

прочети още
Луна в Лъв

Пътуването на Луната

прочети още
Краткият хороскоп за март

Честита Баба Марта! Дано ни донесе слънце и пролет! Кривата й страна я видяхме :-)

прочети още
Луна в Рак

Луната пътува

прочети още
Луна в Близнаци

Луната продължава да пътува

прочети още
Луна в Телец

Пътуването на Луната през знаците

прочети още
Луна в Овен

Пътуването на Луната в знаците

прочети още
Когато Луната старее…

Освободи се от излишното

прочети още
Новолуние – ново начало

Днес е Новолуние в Козирог - планирай

прочети още
Тайните на пълнолунието

Днес е пълнолуние и има суперлуна

прочети още
Краткият хороскоп за януари

Честита Нова 2018 година! Да бъде здрава, мирна и благодатна за всички!

прочети още
2018-та ще бъде и година на Кучето

На 16 февруари 2018 настъпва годината на Кучето според китайския календар

прочети още
Опасни връзки XII

Партньорствата на Момичето Риби

прочети още
Опасни връзки XI

Партньорствата на Момичето Водолей

прочети още
Опасни връзки IX

Партньорствата на Момичето Стрелец

прочети още
Опасни връзки VIII

Партньорствата на Момичето Скорпион

прочети още
Опасни връзки VII

Партньорствата на Момичето Везни

прочети още
Опасни връзки VI

Партньорствата на Момичето Дева

прочети още
Кратък хороскоп за август

Честит отпускарски месец!

прочети още
Опасни връзки V

Партньорствата на Момичето Лъв

прочети още
Опасни връзки IV

Партньорствата на Момичето Рак

прочети още
Опасни връзки III

Партньорствата на Момичето Близнаци

прочети още
Опасни връзки II

Партньорствата на Момичето Телец

прочети още
Опасни връзки I

Партньорствата на Момичето Овен

прочети още
Тайните в числата

Какво говори за емоционалната ти същност датата ти на раждане?

прочети още
Емоциите в света на четирите елемента

ВЪЗДУХ, ОГЪН, ВОДА, ЗЕМЯ - какво говори за теб?

прочети още
Кратък номерологичен хороскоп за юни

Остава само лятото да благоволи да дойде...

прочети още
Тъмната страна на зодиите

Всеки си има сенчеста страна...

прочети още
Земните хора

Мъжете с елемент Земя - Телец, Дева и Козирог

прочети още
Мъжете с елемент Въздух

Везни, Близнаци и Водолей

прочети още
Водните момчета

Мъжете Рак, Риби и Скорпион

прочети още
Мъжете Огън

За Лъвовете, Овните и Стрелците

прочети още
The lightness inside

Въздушните момичета

прочети още
Тихите води...

... са най-дълбоки.

прочети още
Когато противоположностите се привличат

Три от най-предизвикателните комбинации между зодиите

прочети още
Когато огънят обикне водата...

За връзките между елементите отвъд елемента

прочети още
Ретроградната Венера

През 2017-та Венера ще е ретроградна от 4/03 до 15/04

прочети още
Богиня Луна според гръцката митология

Богинята страдала от несподелена любов

прочети още
Ретроградният Меркурий свърши! Кога да го чакаме пак?

Следващите периоди през 2017-та са 10/04-3/05, 13/08-5/09, 2-23/12.

прочети още
Да влезем в матрицата

Матрица на Питагор - малко теория и повече практика

прочети още
За числата на кармична отплата и на кармична разплата

Числото на най-тежка кармична разплата - 29.

прочети още
Как започна всичко...

За кармичните числа 4 и 8 и за историята на 22.

прочети още