Опасни връзки XI

8 септември 2017
Опасни връзки XI

Момиче Водолей – Момче Овен 7/10

Въпреки че ти винаги изглеждаш леко отнесена и отсъстваща, всъщност винаги внимаваш и реагираш адекватно на случващото се около теб. Но не го оставяй с грешното впечатление, че е пренебрегнат, защото Овенът се влюбва страстно и очаква всеотдайност. Ти трудно решаваш какво точно изпитваш – дали приятелство или любов, но умението ти да анализираш ти помага да не бъркаш. И ти като него си пряма и директна и слабо се интересуваш какво ще кажат хората. Най-хубавото при вас е, че можете да бъдете приятели. Може би с времето ще успееш да го убедиш да забави малко темпото и да възприеме твоето замечтано и по-спокойно отношение към живота.

Момиче Водолей – Момче Телец 5/10

Ти си странна птица, а Момчето Телец е доста търпеливо, но понякога му идваш в повече за класическия вкус. И двамата сте целеустремени, добри организатори и обичате да трупате вещи. И двамата сте склонни на емоционални изблици, като неговите са по-редки, но по-запомнящи се и по-унищожителни. Телецът е един от знаците, на които наистина може да се разчита. Ти също обичаш да изпълняваш обещанията си, но се пазиш като дявол от тамян от даването им, защото в крайна сметка винаги в последния момент може да изникне нещо непредвидено… Може би това, което ви разделя в най-много, е неговият традиционализъм и твоята ексцентричност. И че и двамата нямате нито намерение, нито желание да се промените.

Момиче Водолей – Момче Близнаци 8/10

Винаги е много ценно и много рядко, когато срещнеш някого, който те разбира напълно. Които чува и вижда това, което и ти и които наистина знае и разбира. А Момчето Близнаци ще го направи. Ти си по-напред в кармичното колело и ще даваш и търпиш повече. И двамата ще правите грешки, но те рядко ще са скучни или нараняващи. Той ще очаква да се примиряваш с невинните му лъжи, но ще осъзнае, че и ти имаш склонност да злоупотребваш с истината, разкривайки само част от нея. Ти ще сбъркаш ако очакваш той да говори това, което му е на ума. Той използва думите или като средство да очарова, да придумва и заблуждава, или като оръжие. Но е грешка да плачеш пред него, защото той не понася сълзите.

Момиче Водолей – Момче Рак 6/10

Ти може да се опиташ го принудиш да съзрее емоционално, което е безсмислено, защото на първо място той никога не е искал да пораства. И няма да разбираш привързаността му към спомените от миналото, когато всичко е било толкова спокойно и сигурно. И ти имаш своите крайни настроения, като често се смееш, когато сърцето ти се къса, и плачеш от силна радост. По този начин най-вероятно ще го излекуваш със собственото му лекарство. Ти не си лишена от съчувствие, но често то е по-абстрактно и насочено към проблемите на човечеството, отколкото към реалните болки и проблеми на човека до теб. Можете да разчитате на неговото уникално чувство за хумор да спасява връзката ви и да изглажда проблемите. Той ще се опитва да те командва, а ти категорично ще откажеш да бъдеш водена. За да останете заедно той не трябва да се опитва да те ограничава, а ти недей да надзърташ в тайните му.

Момиче Водолей – Момче Лъв 6/10

Въпреки че ти си толкова нестандартна и бликаш от чудатости, Момчето Лъв ще ги приема съвсем невъзмутимо. Дълбоко в себе си ще бъде смаян и объркан, но има ненадминато самообладание и няма да ти покаже изумлението си. Лъвът е сърдечен и обичлив, но няма да позволи да го правиш на глупак, а едно е сигурно – когато реши, той умее да побеждава. Той е благороден, щедър, преден, не е жесток, но не е и мек и покорен. Много държи да му засвидетелстват уважение, а според теб е достатъчно човек да уважава сам себе си. Сексуалното привличане между вас ще бъде силно. Той трябва да се научи да не те ревнува, а ти – да му засвидетелстваш качествено внимание, за да не го загубиш.

Момиче Водолей – Момче Дева 7/10

Връзката ви ще оцелее във времето само ако ви свързва истинска и голяма любов. В противен случай и двамата ще продължите да я търсите. Ти си много различна, което ще го заинтригува. Интересното е, че и на двама ви ви липсва животински нюх, които да ви пази и в началото на връзката ви и двамата се оттегляте, за да анализирате новите си чувствата. По правило и двамата се страхувате да се доверите на това, което най-силно желаете. Никой от вас не бърза да се жени, а за да стигнете до венчило ти трябва малко да забавиш, а той да забърза ритъма.

Момиче Водолей – Момче Везни 9/10

Момчето Везни ще те обърква непрекъснато. Той е много умен, чаровен и внимателен, а понякога – просто непоносим. И непрекъснато се колебае. Докато ти винаги знаеш точно какво искаш и си твърдо решена да го постигнеш. Въпреки че ще преминете през много кризи, накрая неизменно ще се събирате. Защото никой няма неговия ум и усмивка, а никой не може да го обича така страстно и нестандартно като теб. За теб приятелството е над всичко и в него царуват железни правила – приятелите не говорят лошо един за друг, спазват обещанията си, приемат недостатъците ти и са винаги верни. Момчето Везни се нуждае от спокойствие, защото иначе боледува – физически, умствено и емоционално. Той знае как да постигне компромис и да се справи в трудна ситуация. Истината при вас е всеки да дава на другия това, от което той най-много се нуждае.

Момиче Водолей – Момче Скорпион 6/10

Лицето му винаги е под железен контрол и той рядко издава чувствата си. По принцип очите му крият тайната, но той е способен на хипнотичен поглед, който кара човек незабавно да забрави видяното там. Усмивката на Скорпиона е рядко чудо, на което се радват малцина посветени. Има трогателно ухилване, широка усмивка, смях, както и зловеща или предупредителна усмивка. Никога не трябва да забравяш неговата отмъстителност, както и да не прекаляваш с търпението му, което е голямо. Предупредена си. Той ще ти се възхищава за твоята независимост, индивидуализъм и вярност на себе си. Ще си признава, че има какво да научи от теб. Ти като Водолей често губиш самообладание и ето нещо, на което той може да те научи.

Момиче Водолей – Момче Стрелец 8/10

Момчето Стрелец е смело и обича да гледа истината право в очите. Той е идеалист и е много сантиментален. Понякога се подвизава като клоун, а понякога – като истински мъдрец. Обича новото и вълнуващото, пътуванията, животните и спорта. И двамата сте идеалисти, и двамата цените истината и прямотата. И двамата бързо избухвате, но и бързо ви минава. Ти си упорита, но хладнокръвна и логична, докато той е сприхав. Приказка е, когато се обичате и когато във връзката ви има предизвикателство.

Момиче Водолей – Момче Козирог 6/10

Ако решиш да се обвържеш с Козирог, трябва да се научиш да уважаваш семейството му – каквото и да е то. Всеки Козирог изпитва дълбоко чувство на дълг към членовете на семейството си и дори да вижда кусурите им смята, че само той има право да ги критикува. Във връзката ви често централно място ще заемат парите и финансовата сигурност. Той тайно ще ти се възхищава, защото ще знае, че има какво да научи от теб, а ти ще проявяваш търпимост към неговите меланхолии и депресии. Най-вероятно той ще те превъзпита и извае по свой образ и подобие, защото ти си по-приспособима, а на него промяната не му се отдава толкова лесно. Козирозите живеят според правилата, а ти следваш свои собствени. Най-вероятно той ще настоява да не работиш, защото робува на стереотипи, но тук отново слушай само себе си.

Момиче Водолей – Момче Водолей 8/10

Всички Водолеи са много чудати и обикновено привличат вниманието. Често срещано е двама Водолеи да станат платонични приятели. Те имат доверие на приятелството, за разлика от любовта и секса, които са твърде непредсказуеми. Обикновено всичко, което правят е научно и теоретично издържано. По правило в секса с представител на същия знак ще имаш добра съвместимост. Колкото и да е странно, проблемите ще дойдат от множеството приятели, както и от взаимната ви неотстъпчивост, граничеща с инат. Всеки Водолей обича промяната, но не и той самият да променя себе си или навиците си.

Момиче Водолей – Момче Риби 7/10

Ти обичаш да изумяваш другите, но него трудно ще го изненадаш. Момчето Риби познава човешката същност с всичките ѝ странности и често играе ролята на изповедник. Тоест, видял е всичко. А и притежава достатъчно загадъчност, за да поддържа любопитството ти живо. Той е мил, отзивчив и доброжелателен и ще даде на теб и на семейството си всичко, което има. Но е склонен да протака мечтите си от нежелание да се изправи пред тежките изисквания на живота. И двамата цените истинското и стойностното и умеете да го отличавате от фалшивото. И двамата сте скептични към обещанията – не им се доверявате и не обичате да ги давате. Способни сте да изчезвате мистериозно, когато емоционалният товар ви дойде в повече. За теб неговата саможертвеност не е слабост, а сила. За него твоята нестандартност – също.

 

Вдъхновено от Линда Гудман

Снимка: pixabay.com

Номерологичната прогноза за август

Лека лятна почивка на отпускарите!

прочети още
Родените в периода 19 - 25 юли

На границата между Рак и Лъв

прочети още
Родените в периода 19 - 24 юни

На границата между Близнаци и Рак

прочети още
Родените в периода 19 - 24 май

На границата между Телец и Близнаци

прочети още
Родените в периода 19 - 24 април

На границата между Овен и Телец

прочети още
Номерологичният хороскоп за април

Нови посоки, слънце и празници!

прочети още
Родените в периода 19 - 24 март

На границата между Риби и Овен

прочети още
Родените в периода 16 - 22 февруари

На границата между Водолей и Риби

прочети още
Родените в периода 17 - 22 януари

На границата между Козирог и Водолей

прочети още
Номерологичният хороскоп за януари

Честита Нова година! Здраве, мъдрост и късмет!

прочети още
2019-та - Годината на Юпитер

Година на възможности и разширение

прочети още
Родените в периода 19 - 25 декември

На границата между Стрелец и Козирог

прочети още
Родените в периода 19 - 24 ноември

На границата между Скорпион и Стрелец

прочети още
Родените в периода 19 - 25 октомври

На границата на Везни и Скорпион

прочети още
Честит октомври!

Сезонът на златната есен е открит!

прочети още
Краткият хороскоп за септември

Малко прохлада и златна есен

прочети още
Родените в периода 3 - 10/08

Лъв II - Балансирана сила

прочети още
Прасето по китайския зодиак

Добродушно и родено с късмет

прочети още
Краткият хороскоп за юли

Усмихнат и слънчев ваканционен месец!

прочети още
Краткият хороскоп за юни

Честит празник на детето!

прочети още
Краткият хороскоп за май

Да ви е по-скоро празнично, отколкото делнично!

прочети още
Плъхът - първенецът

Тайните на китайския хороскоп

прочети още
Луна в Риби

И кръгът се завърта.

прочети още
Луна във Водолей

Пътуването на Луната е към края си

прочети още
Номерологичният хороскоп за април

Весели празници и хубаво време (дано!)!

прочети още
Луна в Скорпион

Какво е отношението ми към секса и какво разкрива това за мен?

прочети още
Луна в Дева

Пътуването на Луната в знаците

прочети още
Луна в Лъв

Пътуването на Луната

прочети още
Краткият хороскоп за март

Честита Баба Марта! Дано ни донесе слънце и пролет! Кривата й страна я видяхме :-)

прочети още
Луна в Рак

Луната пътува

прочети още
Луна в Близнаци

Луната продължава да пътува

прочети още
Луна в Телец

Пътуването на Луната през знаците

прочети още
Луна в Овен

Пътуването на Луната в знаците

прочети още
Когато Луната старее…

Освободи се от излишното

прочети още
Новолуние – ново начало

Днес е Новолуние в Козирог - планирай

прочети още
Тайните на пълнолунието

Днес е пълнолуние и има суперлуна

прочети още
Краткият хороскоп за януари

Честита Нова 2018 година! Да бъде здрава, мирна и благодатна за всички!

прочети още
2018-та ще бъде и година на Кучето

На 16 февруари 2018 настъпва годината на Кучето според китайския календар

прочети още
Опасни връзки XII

Партньорствата на Момичето Риби

прочети още
Опасни връзки Х

Партньорствата на Момичето Козирог

прочети още
Опасни връзки IX

Партньорствата на Момичето Стрелец

прочети още
Опасни връзки VIII

Партньорствата на Момичето Скорпион

прочети още
Опасни връзки VII

Партньорствата на Момичето Везни

прочети още
Опасни връзки VI

Партньорствата на Момичето Дева

прочети още
Кратък хороскоп за август

Честит отпускарски месец!

прочети още
Опасни връзки V

Партньорствата на Момичето Лъв

прочети още
Опасни връзки IV

Партньорствата на Момичето Рак

прочети още
Опасни връзки III

Партньорствата на Момичето Близнаци

прочети още
Опасни връзки II

Партньорствата на Момичето Телец

прочети още
Опасни връзки I

Партньорствата на Момичето Овен

прочети още
Тайните в числата

Какво говори за емоционалната ти същност датата ти на раждане?

прочети още
Емоциите в света на четирите елемента

ВЪЗДУХ, ОГЪН, ВОДА, ЗЕМЯ - какво говори за теб?

прочети още
Кратък номерологичен хороскоп за юни

Остава само лятото да благоволи да дойде...

прочети още
Тъмната страна на зодиите

Всеки си има сенчеста страна...

прочети още
Земните хора

Мъжете с елемент Земя - Телец, Дева и Козирог

прочети още
Мъжете с елемент Въздух

Везни, Близнаци и Водолей

прочети още
Водните момчета

Мъжете Рак, Риби и Скорпион

прочети още
Мъжете Огън

За Лъвовете, Овните и Стрелците

прочети още
The lightness inside

Въздушните момичета

прочети още
Тихите води...

... са най-дълбоки.

прочети още
Когато противоположностите се привличат

Три от най-предизвикателните комбинации между зодиите

прочети още
Когато огънят обикне водата...

За връзките между елементите отвъд елемента

прочети още
Ретроградната Венера

През 2017-та Венера ще е ретроградна от 4/03 до 15/04

прочети още
Богиня Луна според гръцката митология

Богинята страдала от несподелена любов

прочети още
Ретроградният Меркурий свърши! Кога да го чакаме пак?

Следващите периоди през 2017-та са 10/04-3/05, 13/08-5/09, 2-23/12.

прочети още
Да влезем в матрицата

Матрица на Питагор - малко теория и повече практика

прочети още
За числата на кармична отплата и на кармична разплата

Числото на най-тежка кармична разплата - 29.

прочети още
Как започна всичко...

За кармичните числа 4 и 8 и за историята на 22.

прочети още