Опасни връзки XII

14 септември 2017
Опасни връзки XII

Момиче Риби – Момче Овен 7/10

Ти си жена до мозъка на костите, а той до мозъка на костите е мъж. Връзката помежду ви е истинско сливане между мъжественото и женственото. В най-лошия си вид тя може да отприщи неговия садизъм и твоя мазохизъм. Ти винаги си била и ще останеш ухажвана и можеш да оцениш позитивите на това да си жена. Той дълбоко ще цени умението ти да го слушаш и ще иска да го правиш непрекъснато. Момчето Овен рядко осъзнава неволния си егоизъм. Той не е жесток или безсърдечен, но с поведението си може често окуражаваш себичността му. Ти трябва да осъзнаеш личната си отговорност в подобна ситуация и да се защитиш, а не да играеш ролята на мъченица.

Момиче Риби – Момче Телец 8/10

И двамата можете да бъдете утеха един за друг, особено когато светът полудее или стане прекалено грозен и жесток. Ти не трябва да прекаляваш с търпимостта и разбирането, защото хората, включително и той, са склонни да се възползват от него. Човешко е. Добра идея е да се научиш да отстояваш своето, най-вече с него. Момчето Телец се изнервя от твоята уклончивост, от прекаленото ти маене и зависимост. Напомняй му, че ти попиваш емоционалните вибрации подобно на гъба и това често те кара да се чувстваш неспокойна и несигурна. Различно е и отношението ви към истината – за него тя е неоспорим факт, докато за теб истината е това, което чувстваш в момента. Колкото и да е странно, и двамата сте прави – и по принцип, и за себе си.

Момиче Риби – Момче Близнаци 5/10

Като Риби ти притежаваш магическия талант да се настройваш към живота и навиците на мъжа, когото обичаш. Това всъщност е успешна стратегия, която ти улеснява живота. Но ще ти е трудно да приложиш тази тактика с Момчето Близнаци, което е родено под двойствен знак. Единият вариант е да ти писне и да отплаваш. Но може и да решиш да останеш. Тогава привидно ще се съгласяваш с него, а като останеш сама ще правиш каквото си знаеш. Близнаците са дейни хора, които не обичат да си губят времето и все нещо трябва да правят. За теб времето е безкрайно и можеш да предаваш уроци по нищонеправене. Близнаците трябва да действат, докато на теб ти е достатъчно просто да бъдеш. Най-ценният подарък, който можете да си направите, е свободата да бъдете себе си.

Момиче Риби – Момче Рак 10/10

Връзката между вас е магична, почти телепатична. Вие усещате взаимните си мисли и винаги знаете, че те са добронамерени. И двамата се славите с изключително въображение. Момчето Рак има нужда от много грижи, любов и разбиране, особено ако е имало трудно детство. Ти трябва да си му едновременно психолог, психиатър, майка и най-добър приятел, но за щастие си изключително подготвена за такъв тип грижи. Не само си способна да го излекуваш, но и да го научиш да е по-зрял емоционално и да зачита и твоите нужди. За теб е важно да се научиш да не прекрачваш границата между кротостта и мазохизма. Твоята гениалност е в способността ти да оставиш един по-висш разум да решава крайния резултат на всички твои нужди и желания, след като си направила всичко по силите си. В подобен подход има много мъдрост и сила.

Момиче Риби – Момче Лъв 6/10

Ти разбираш нуждата на Момчето Лъв от уважение и обожание и с готовност я задоволяваш. Той се страхува да не угасиш неговия ентусиазъм, а на теб крайните му страсти често са ти прекалени. Той иска да те постави на пиедестал, а ти не обичаш да бъдеш държана в клетка, дори и златна, и най-вероятно бързо ще отплаваш. И двамата имате нужда от повечко сън и сте ревниви. Най-ценният подарък за вас е емоционалната свобода.

Момиче Риби – Момче Дева 8/10

Ако Момчето Дева те подложи на щателен анализ, (а той ще!), ще забележи в теб не една, а дванайсет жени. Ти можеш да бъдеш агресивна и глезена като Овена, упорита като Телеца, капризна като Близнаците, със сменящи се настроения като Рака, горда като Лъва, критична като Девата, със стремеж към равновесие като Везната, жилеща като Скорпиона, откровена като Стрелеца, сдържана като Козирога и ексцентрична като Водолея. И най-вече мъдра и състрадателна като Рибите. Общо взето с една жена Момчето Дева ще получи дванайсет! И за да не я загуби, той не трябва да е твърде пестелив с парите или емоциите.

Момиче Риби – Момче Везни 6/10

Въпреки че той е мил и романтичен, е склонен много рационално да претегля нещата, в което стига до крайности и може да те засегне и отблъсне. Въпреки че подбудите му по правило са добри. И двамата сте чувствителни и цените красотата, както и хармонията и спокойствието и обичате да отплавате заедно, за да я търсите. Но и двамата сте податливи на редица пороци като мързел, наркотици, алкохол и празни блянове. Можете да сте много щастлива и красива двойка ако сърцата ви започнат да бият заедно.

Момиче Риби – Момче Скорпион 9/10

Привличането между вас е силно, а шансът за дълготрайна и успешна връзка – голям. В началото със сигурност ще бъдете подложени на различни изпитания, свързани с големи изкушения и тяхното преодоляване. Той има пламенни чувства и дълбоки убеждения и няма да се остави да бъде воден в посока, в която не желае. Ти притежаваш много женска хитрост и ще се опитваш да му вадиш душата с памук, но с него номерът няма да мине и е по-вероятно да изтърпиш гнева му. Необходимо е и двамата да си научите уроците и да правите жертви, защото наградата, която ви чака, е голяма. Реалната опасност пред вас е егоизмът в стремежа ви да робувате на собствените си страсти.

Момиче Риби – Момче Стрелец 5/10

Ти си невероятен слушател по рождение, а Момчето Стрелец обожава да го слушат, особено когато някой го прави с интерес и загриженост като теб. Той обаче ще се почувства длъжен да ти сервира истината чиста, с малко лед, както я предпочита сам. А ти не си падаш по подобни питиета. А и смяташ, че истината не е една, а е нещо твърде субективно. Момчето Стрелец е любопитно, а ти не обичаш да си пъхат носа в тайните ти. Ти самата често интуитивно разбираш чуждите, защото виждаш и усещаш много повече, отколкото би желала. Той трябва да разбере, че имаш нужда от много, много нежност и от по-малки дози страст.

Момиче Риби – Момче Козирог 8/10

В идеалният случай Момчето Козирог пази доброто си име, обича да си създава имидж на клоун и е безукорен джентълмен. Но всеки Козирог дълбоко в себе си не може да приеме идеята за равноправие на жените и ако има избор би предпочел неговата жена да не работи. Той е стабилен и грижовен мъж, който на драго сърце би поел грижите по печеленето на парите и издръжката на близките си, в замяна на топъл и уютен дом, където да презарежда батериите. Ти добре се вписваш в идеала му за жена. Проблеми ще ви създават твоята крайна чувствителност и неговата безчувственост. Не забравяй, че водата е най-силният от всички елементи, защото е способна на пасивна съпротива.

Момиче Риби – Момче Водолей 7/10

Вие също сте отлична комбинация от женственост и мъжественост и никога няма да бъркате ролите. Понякога той ще избухва и ще държи да бъде прав и да ти натрие носа с фактите. Нещо, което обикновено е ненужно и нараняващо. Ти си толерантна към характера му и към хилядите му ексцентричности. Вие може да постигнете любов на духовно ниво.

Момиче Риби – Момче Риби 7/10

Вие споделяте положителните и отрицателните си черти. И двамата сте нежни, чувствителни и състрадателни и с богато въображение. Но и двамата можете да се отдавате на празни фантазии, на мързел, хаос и безкрайно отлагане, както и на многото си страхове и фобии. Всеки слънчев знак, а вие още повече, трябва да прави това, което му идва отвътре – за да научи уроците, които има. При вас сексът е интимно преживяване. Връзката ви е преди всичко духовна и се основава на взаимно разбиране. Помнете, че ако работите нещо, което обичате, парите ще потекат към вас като река.

 

Вдъхновено от Линда Гудман

Снимка: pixabay.com

Номерологичната прогноза за август

Лека лятна почивка на отпускарите!

прочети още
Родените в периода 19 - 25 юли

На границата между Рак и Лъв

прочети още
Родените в периода 19 - 24 юни

На границата между Близнаци и Рак

прочети още
Родените в периода 19 - 24 май

На границата между Телец и Близнаци

прочети още
Родените в периода 19 - 24 април

На границата между Овен и Телец

прочети още
Номерологичният хороскоп за април

Нови посоки, слънце и празници!

прочети още
Родените в периода 19 - 24 март

На границата между Риби и Овен

прочети още
Родените в периода 16 - 22 февруари

На границата между Водолей и Риби

прочети още
Родените в периода 17 - 22 януари

На границата между Козирог и Водолей

прочети още
Номерологичният хороскоп за януари

Честита Нова година! Здраве, мъдрост и късмет!

прочети още
2019-та - Годината на Юпитер

Година на възможности и разширение

прочети още
Родените в периода 19 - 25 декември

На границата между Стрелец и Козирог

прочети още
Родените в периода 19 - 24 ноември

На границата между Скорпион и Стрелец

прочети още
Родените в периода 19 - 25 октомври

На границата на Везни и Скорпион

прочети още
Честит октомври!

Сезонът на златната есен е открит!

прочети още
Краткият хороскоп за септември

Малко прохлада и златна есен

прочети още
Родените в периода 3 - 10/08

Лъв II - Балансирана сила

прочети още
Прасето по китайския зодиак

Добродушно и родено с късмет

прочети още
Краткият хороскоп за юли

Усмихнат и слънчев ваканционен месец!

прочети още
Краткият хороскоп за юни

Честит празник на детето!

прочети още
Краткият хороскоп за май

Да ви е по-скоро празнично, отколкото делнично!

прочети още
Плъхът - първенецът

Тайните на китайския хороскоп

прочети още
Луна в Риби

И кръгът се завърта.

прочети още
Луна във Водолей

Пътуването на Луната е към края си

прочети още
Номерологичният хороскоп за април

Весели празници и хубаво време (дано!)!

прочети още
Луна в Скорпион

Какво е отношението ми към секса и какво разкрива това за мен?

прочети още
Луна в Дева

Пътуването на Луната в знаците

прочети още
Луна в Лъв

Пътуването на Луната

прочети още
Краткият хороскоп за март

Честита Баба Марта! Дано ни донесе слънце и пролет! Кривата й страна я видяхме :-)

прочети още
Луна в Рак

Луната пътува

прочети още
Луна в Близнаци

Луната продължава да пътува

прочети още
Луна в Телец

Пътуването на Луната през знаците

прочети още
Луна в Овен

Пътуването на Луната в знаците

прочети още
Когато Луната старее…

Освободи се от излишното

прочети още
Новолуние – ново начало

Днес е Новолуние в Козирог - планирай

прочети още
Тайните на пълнолунието

Днес е пълнолуние и има суперлуна

прочети още
Краткият хороскоп за януари

Честита Нова 2018 година! Да бъде здрава, мирна и благодатна за всички!

прочети още
2018-та ще бъде и година на Кучето

На 16 февруари 2018 настъпва годината на Кучето според китайския календар

прочети още
Опасни връзки XI

Партньорствата на Момичето Водолей

прочети още
Опасни връзки Х

Партньорствата на Момичето Козирог

прочети още
Опасни връзки IX

Партньорствата на Момичето Стрелец

прочети още
Опасни връзки VIII

Партньорствата на Момичето Скорпион

прочети още
Опасни връзки VII

Партньорствата на Момичето Везни

прочети още
Опасни връзки VI

Партньорствата на Момичето Дева

прочети още
Кратък хороскоп за август

Честит отпускарски месец!

прочети още
Опасни връзки V

Партньорствата на Момичето Лъв

прочети още
Опасни връзки IV

Партньорствата на Момичето Рак

прочети още
Опасни връзки III

Партньорствата на Момичето Близнаци

прочети още
Опасни връзки II

Партньорствата на Момичето Телец

прочети още
Опасни връзки I

Партньорствата на Момичето Овен

прочети още
Тайните в числата

Какво говори за емоционалната ти същност датата ти на раждане?

прочети още
Емоциите в света на четирите елемента

ВЪЗДУХ, ОГЪН, ВОДА, ЗЕМЯ - какво говори за теб?

прочети още
Кратък номерологичен хороскоп за юни

Остава само лятото да благоволи да дойде...

прочети още
Тъмната страна на зодиите

Всеки си има сенчеста страна...

прочети още
Земните хора

Мъжете с елемент Земя - Телец, Дева и Козирог

прочети още
Мъжете с елемент Въздух

Везни, Близнаци и Водолей

прочети още
Водните момчета

Мъжете Рак, Риби и Скорпион

прочети още
Мъжете Огън

За Лъвовете, Овните и Стрелците

прочети още
The lightness inside

Въздушните момичета

прочети още
Тихите води...

... са най-дълбоки.

прочети още
Когато противоположностите се привличат

Три от най-предизвикателните комбинации между зодиите

прочети още
Когато огънят обикне водата...

За връзките между елементите отвъд елемента

прочети още
Ретроградната Венера

През 2017-та Венера ще е ретроградна от 4/03 до 15/04

прочети още
Богиня Луна според гръцката митология

Богинята страдала от несподелена любов

прочети още
Ретроградният Меркурий свърши! Кога да го чакаме пак?

Следващите периоди през 2017-та са 10/04-3/05, 13/08-5/09, 2-23/12.

прочети още
Да влезем в матрицата

Матрица на Питагор - малко теория и повече практика

прочети още
За числата на кармична отплата и на кармична разплата

Числото на най-тежка кармична разплата - 29.

прочети още
Как започна всичко...

За кармичните числа 4 и 8 и за историята на 22.

прочети още