Кратко значение на лунните дни

8 януари 2017
Кратко значение на лунните дни

Лунните дни са 30 и не съвпадат с календарните, защото Луната се движи по собствени закони, но въпреки това те силно влияят на живота на земята. Тук можеш да следиш кога точно се сменят в реално време и какво те съветват. А ето и краткото значение на всеки един от тях:

1-ви лунен ден: символ – светилник. Добър, чист и светъл ден. Добре е да се избягват тълпите и ненужните контакти и да се спазва умереност във всичко. Могат да се планират нови неща.

2-ри лунен ден: символ – рог на изобилието. Добър е за гладуване и за поставяне на начало на диета. Не е хубаво да се гневим. Може внезапно да почувстваме кои са вредните и полезните за нас хора и храни.

3-ти лунен ден: символ – леопард, готвещ се за скок. Денят изисква да сме активни, като пасивността може да бъде дори опасна. Благоприятно време за спорт и процедури, укрепващи здравето.

4-ти лунен ден: символ – дървото на познанието. Добър момент да се уединим и да си припомним миналото. Новите планове трябва да се обмислят добре. Денят е чудесен за разходка сред природата.

5-ти лунен ден: символ – еднорог. Можем да набележим новите си цели, особено ако обичаме да планираме. Трябва да отстояваме собствените си принципи и идеали. Моментът е подходящ да покажем чувствата си, ще ни разберат правилно.

6-ти лунен ден: символ – жерав. Ден за усвояване на енергията от космоса, в който интуицията се засилва. Ако спазваме здравословн начин на живот ще се подмладим.

7-ми лунен ден: символ – ветропоказател. Ден за молитви и работа с думите. Трябва да сме внимателни какво говорим, защото всичко изречено се сбъдва. Не трябва да правим компромиси със съвестта си.

8-ми лунен ден: символ – феникс. Ден, в който можем да поискаме и дадем прошка. Добре е да пречистим дома си със запалена свещ. Денят благоприятства пътуванията. Добър е за гладуване или диета.

9-ти лунен ден: символ – прилеп. Опасен ден на илюзии, измами и заблуди. Трябва съзнателно да управляваме черните си мисли. Възможни са хранителни натравяния и разболявания.

10-ти лунен ден: символ – фонтан. Добър е за медитация върху собствената и родовата карма. Денят е отличен за ново начало и особено за строителство. Полезно е да се почива активно и общуването с роднините.

11-ти лунен ден: символ – огнедишащ дракон. Денят е зареден със силна енергетика. Трябва да сме съзидателни и внимателни с всичко. Не се препоръчва използването на остри и режещи инструменти. Движението зарежда.

12-ти лунен ден: символ – сърце. Изисква от нас да правим добро и да сме щедри и милостиви. В противен случай сами ще се лишим от милост. Не трябва да се караме и самосъжаляваме. Денят е идеален за сключване на брак.

13-ти лунен ден: символ – колело. Ако забележиш, че при теб се връщат стари проблеми, значи е дошло време да ги решиш. Денят е добър за работа в екип и за усвояване на нови знания.

14-ти лунен ден: символ – тръба. Денят е добър за поставяне на началото на нещо важно. Трябва да се вслушваме в странични съвети и да следим за съдбовни знаци. Препоръчват се пътувания и движение. Добре е да се намали приема на течности.

15-ти лунен ден: символ – чакал. Ден, в който се активират тъмните сили и земните съблазни. Трябва да се защитим и да останем чисти. Не е добре да се започва нищо важно. Добър знак е ако видим куче. Не трябва да се ядат ябълки.

16-ти лунен ден: символ – гълъб. Много чист ден. Трябва да бъдем умерени и спокойни и да се движим. Можем да вземем кардинални решения. Идеален е за сключване на брак. Ако си човек на изкуството ще имаш вдъхновение.

17-ти лунен ден: символ – камбана. Най-добият ден за купон! Можем да си пийнем вино и да се отпуснем, като спазваме мярка. Общуването и ходенето или приемането на гости ще ни достави голямо удоволствие.

18-ти лунен ден: символ – маймуна. Има опасност да попаднем под чуждо влияние. Добре е да се погледнем честно отстрани. Пречистващите процедури са благотворни. Препоръчително е да измягваме месните храни.

19-ти лунен ден: символ – мрежа. Много тежък ден, свързан със силите на злото. Ако има възможност си останете вкъщи и не започвайте нищо ново. Добре е домът да се пречисти със запалена свещ.

20-ти лунен ден: символ – орел. Денят е много добър за ново начало – ще бъде успешно. Благоприятства гладуването и духовните прозрения. Не трябва да се яде месо и да се напрягат очите.

21-ви лунен ден: символ – табун. Денят носи смелост. Добър е за пътувания, но с наземен транспорт. Можем да сменим работата си, както и да организираме групова дейност. Спортуването на чист въздух е благотворно за здравето.

22-ри лунен ден: символ – книга. Ден на мъдростта. Могат да ни хрумнат нови идеи или решения. Полезно е да сме алтруисти, да помагаме и учим другите. Трябва да сме щедри и да трупаме знания.

23-ти лунен ден: символ – Цербер. Тежък ден, свързан с илюзии и коренни реформи. Не трябва да се поддаваме на гняв и лакомия. Операциите не се препоръчват, освен ако не са животоспасяващи. Добре е да изчистим и пречистим дома си.

24-ти лунен ден: символ – планина. Денят е със силен съзидателен заряд. Идеален е за ново начало и особено за строителство. Както и за зачеване на дете. Можем да творим, да се лекуваме и да спортуваме. Храната се усвоява пълноценно и можем да ядем до насита.

25-ти лунен ден: символ – костенурка. Ден за усамотяване и покой. Можем да осмислим живота си и да се вслушаме в знаците на Съдбата. Не е подходящо да започваме нещо ново, както и да работим (ако можем да си го позволим). Трябва да пазим ушите си.

26-ти лунен ден: символ – жаба. Ден на илюзии и самохвалство. Добре е да избягваме ненужните връзки и контакти. Не трябва да започваме нищо ново. Полезно е да ядем риба.

27-ми лунен ден: символ – тризъбец. Можем неочаквано да намерим решение на стар проблем. Слушането на музика и общуването с природата ще ни възродят. Трябва да страним от всичко неясно, от всякакви психични въздействия.

28-ми лунен ден: символ – водна лилия. Хармоничен, чист и светъл ден. Трябва да имаме добри мисли и намерения. Денят е добър за земни дела. Може да осъзнаем своята мисия. Трябва да пазим очите си.

29-ти лунен ден: символ – октопод. Един от най-опасните и страшни дни на месеца. Трябва да избягваме фалшивите и ненужни връзки и да не си правим никакви планове. Денят е добър за равносметка.

30-ти лунен ден: символ – златен лебед. Ден на хармония и любов, на покаяние и прошка. Можем да завършим започнатото и да си направим равносметка. Не трябва да правим планове или да започваме нови неща. Време за почивка е.

Номерологичната прогноза за август

Лека лятна почивка на отпускарите!

прочети още
Родените в периода 19 - 25 юли

На границата между Рак и Лъв

прочети още
Родените в периода 19 - 24 юни

На границата между Близнаци и Рак

прочети още
Родените в периода 19 - 24 май

На границата между Телец и Близнаци

прочети още
Родените в периода 19 - 24 април

На границата между Овен и Телец

прочети още
Номерологичният хороскоп за април

Нови посоки, слънце и празници!

прочети още
Родените в периода 19 - 24 март

На границата между Риби и Овен

прочети още
Родените в периода 16 - 22 февруари

На границата между Водолей и Риби

прочети още
Родените в периода 17 - 22 януари

На границата между Козирог и Водолей

прочети още
Номерологичният хороскоп за януари

Честита Нова година! Здраве, мъдрост и късмет!

прочети още
2019-та - Годината на Юпитер

Година на възможности и разширение

прочети още
Родените в периода 19 - 25 декември

На границата между Стрелец и Козирог

прочети още
Родените в периода 19 - 24 ноември

На границата между Скорпион и Стрелец

прочети още
Родените в периода 19 - 25 октомври

На границата на Везни и Скорпион

прочети още
Честит октомври!

Сезонът на златната есен е открит!

прочети още
Краткият хороскоп за септември

Малко прохлада и златна есен

прочети още
Родените в периода 3 - 10/08

Лъв II - Балансирана сила

прочети още
Прасето по китайския зодиак

Добродушно и родено с късмет

прочети още
Краткият хороскоп за юли

Усмихнат и слънчев ваканционен месец!

прочети още
Краткият хороскоп за юни

Честит празник на детето!

прочети още
Краткият хороскоп за май

Да ви е по-скоро празнично, отколкото делнично!

прочети още
Плъхът - първенецът

Тайните на китайския хороскоп

прочети още
Луна в Риби

И кръгът се завърта.

прочети още
Луна във Водолей

Пътуването на Луната е към края си

прочети още
Номерологичният хороскоп за април

Весели празници и хубаво време (дано!)!

прочети още
Луна в Скорпион

Какво е отношението ми към секса и какво разкрива това за мен?

прочети още
Луна в Дева

Пътуването на Луната в знаците

прочети още
Луна в Лъв

Пътуването на Луната

прочети още
Краткият хороскоп за март

Честита Баба Марта! Дано ни донесе слънце и пролет! Кривата й страна я видяхме :-)

прочети още
Луна в Рак

Луната пътува

прочети още
Луна в Близнаци

Луната продължава да пътува

прочети още
Луна в Телец

Пътуването на Луната през знаците

прочети още
Луна в Овен

Пътуването на Луната в знаците

прочети още
Когато Луната старее…

Освободи се от излишното

прочети още
Новолуние – ново начало

Днес е Новолуние в Козирог - планирай

прочети още
Тайните на пълнолунието

Днес е пълнолуние и има суперлуна

прочети още
Краткият хороскоп за януари

Честита Нова 2018 година! Да бъде здрава, мирна и благодатна за всички!

прочети още
2018-та ще бъде и година на Кучето

На 16 февруари 2018 настъпва годината на Кучето според китайския календар

прочети още
Опасни връзки XII

Партньорствата на Момичето Риби

прочети още
Опасни връзки XI

Партньорствата на Момичето Водолей

прочети още
Опасни връзки Х

Партньорствата на Момичето Козирог

прочети още
Опасни връзки IX

Партньорствата на Момичето Стрелец

прочети още
Опасни връзки VIII

Партньорствата на Момичето Скорпион

прочети още
Опасни връзки VII

Партньорствата на Момичето Везни

прочети още
Опасни връзки VI

Партньорствата на Момичето Дева

прочети още
Кратък хороскоп за август

Честит отпускарски месец!

прочети още
Опасни връзки V

Партньорствата на Момичето Лъв

прочети още
Опасни връзки IV

Партньорствата на Момичето Рак

прочети още
Опасни връзки III

Партньорствата на Момичето Близнаци

прочети още
Опасни връзки II

Партньорствата на Момичето Телец

прочети още
Опасни връзки I

Партньорствата на Момичето Овен

прочети още
Тайните в числата

Какво говори за емоционалната ти същност датата ти на раждане?

прочети още
Емоциите в света на четирите елемента

ВЪЗДУХ, ОГЪН, ВОДА, ЗЕМЯ - какво говори за теб?

прочети още
Кратък номерологичен хороскоп за юни

Остава само лятото да благоволи да дойде...

прочети още
Тъмната страна на зодиите

Всеки си има сенчеста страна...

прочети още
Земните хора

Мъжете с елемент Земя - Телец, Дева и Козирог

прочети още
Мъжете с елемент Въздух

Везни, Близнаци и Водолей

прочети още
Водните момчета

Мъжете Рак, Риби и Скорпион

прочети още
Мъжете Огън

За Лъвовете, Овните и Стрелците

прочети още
The lightness inside

Въздушните момичета

прочети още
Тихите води...

... са най-дълбоки.

прочети още
Когато противоположностите се привличат

Три от най-предизвикателните комбинации между зодиите

прочети още
Когато огънят обикне водата...

За връзките между елементите отвъд елемента

прочети още
Ретроградната Венера

През 2017-та Венера ще е ретроградна от 4/03 до 15/04

прочети още
Богиня Луна според гръцката митология

Богинята страдала от несподелена любов

прочети още
Ретроградният Меркурий свърши! Кога да го чакаме пак?

Следващите периоди през 2017-та са 10/04-3/05, 13/08-5/09, 2-23/12.

прочети още
Да влезем в матрицата

Матрица на Питагор - малко теория и повече практика

прочети още
За числата на кармична отплата и на кармична разплата

Числото на най-тежка кармична разплата - 29.

прочети още
Как започна всичко...

За кармичните числа 4 и 8 и за историята на 22.

прочети още