Детски хороскоп

Децата са като цветята - всяко едно е уникално и ценно само по себе си. 

За да се грижим по най-добрия възможен начин за едно дете, е нужно да познаваме индивидуалните му качества и потребности. 

Всяко дете се нуждае от безусловна любов, от интелигентна грижа и от пълно приемане точно такова, каквото е. Но може би в различно съотношение. Защото всяко дете е различно. 

За да се учите и израствате заедно, е добре да познавате някои негови основни заложби, за да можете да му дадете това, от което то същностно се нуждае. И да му помогнете да си изгради една максимално обективна и позитивна самооценка, оптимистичен мироглед и желание за учене чрез опит. 

Този хороскоп е за теб и за твоето дете ако искаш да опознаеш по-добре базовите му заложби и да получиш една странична гледна точка как да му помогнеш да ги развие по най-добрия начин, както и за кои подводни камъни по пътя да внимаваш.

Децата ни идват чрез нас, но те не ни принадлежат и имат свой собствен път, който трябва да извървят. Те не са наше продължение, но връзката ни с тях може да е ценна и смислена. Ако изберем да я направим такава. 

 

Поръчка на хороскопа може да направи само родител за собственото си дете. 

Хороскопът е най-подходящ за деца от 0 - 10 години. 

Нужно е да знаете пълни имена, дата, място и час на раждане на детето.

Анализът е в обем 6-7 страници. 

 

Отзиви:

"Подробен, позитивен, отворен/не ограничаващ."

"Подробен и много добре структуриран."

"За мен като родител хороскопа е изключително полезен. Както и другите хороскопи на Невена и тук съвпаденията с реалността ме оставят безмълвна. Дава ми обективна информация, която аз като родител бих могла да използвам, за да насоча развитието на детето си в подходяща посока, съобразно личните му качества. Допада ми различния и бепристрастен поглед върху характера, чертите и поведението на синът ми. Много ценни са дискретните препоръки и съвети, които откривам в хороскопа."

 

97,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 97,00 лв.
Моля, изберете: