Подходяща дата за брак

Сключването на брак е едно от важните събития в живота, при което всичко е от значение – от самата подготовка и церемония, през роклята на булката и избора на гостите, до самата дата на неговото случване.

Правилната дата е индивидуална за всяка двойка, но е добре да знаем, че подходящи дни от седмицата за това тържествено събитие са петък – ден на Венера и неделя – ден на Слънцето. А благоприятни вибрации като година, месец и ден – 1 (ново начало), 3 (радост от общуването) и 6 (дом и семейство).

За извършване на услугата номерологичен анализ за най-подходяща дата за сключване на брак са ми необходими пълните имена и точните дати на раждане на двамата партньори (без час на раждане освен за гранични дати). Може да предложите до 3 евентуални дати, които да анализирам, а ако никоя от тях не е благоприятна ще предложа нова в дадения период.

Услугата включва:

  • Индивидидуален анализ за всеки от партньорите – настоящ житейски период и лична година, както и дали предложените периоди и дати са подходящи за сключване на брак;
  • Анализ на предложените дати въз основа на резултатите на двамата партньори;
  • Анализ на самите дати като лунен ден.

 

Моля да изпращате пълните имена (по лична карта), дати на раждане (без час на раждане освен при гранични дати) и имейл за получаване в графата Коментар в самата поръчка. Готовият анализ се изпраща онлайн на посочен имейл адрес под формата на pdf файл в рамките на 10 работни дни от датата на получаване на всички данни и на плащането.

 * Анализът е изготвен с чисти намерения и с най-добрите знания и умения на автора към настоящия момент. С поръчката си приемаш, че си лично отговорен за начина, по който решиш да го използваш и да прилагаш всички съвети съзнателно и с нужните внимание и грижа.

За пълните условия на услугата, моля виж раздела Общи условия за ползване.

 

Работя без да използвам компютърни програми или софтуер, всичко изчислявам на ръка old-school.

100% лист и химикал, 100% ангажираност на сивите клетки, 100% персонално внимание към теб :-)

 

Снимки: Милена Попова

50,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 50,00 лв.
Моля, изберете: