Номерологична консултация

Цената за консултация за нов клиент (за едно име и една дата на раждане) е 50 лв. За две имена и две дати на раждане цената е 70 лв. 

Цената за стари клиенти (за едно име и една дата на раждане) е 30 лв. За две имена и дати на раждане - 50 лв. 

Да започна ли собствен бизнес и кога? Да си сменя ли работата? Какво се случва с отношенията ми с Х и какво да направя, за да ги подобря? Всеки ден ние вземаме много решения и винаги се надяваме те да са правилните. Ако искаш да имаш по-добра видимост върху голямата картина и да правиш по-добри избори, които да те водят по пътя към нещата, които искаш в живота си – питай. Разкажи ми най-подробно ситуацията, в която се намираш, както и тази, към която се стремиш. И нека видим какво номерологията има да каже относно дали, как и кога.

За да съм ти максимално полезна, моля, въпросът да е актуален и конкретен и да касае събитие в бъдещето, което зависи от тебПреди да преведеш сумата моля да зададеш въпроса си, за да ти кажа дали мога да съм полезна или не.

Ако става дума за отношения с хора, единият от тях трябва да си ти. 

След подробен анализ на всички важни номерологични дадености, ще ти изпратя отговор, както и въпроси от сферата на коучинга, които да осветлят ситуацията още по-добре. С изключителната точност на номерологията и с прозренията, които неминуемо носи коучингът, ще получиш възможност да направляваш живота си по нов и осъзнат начин.

Аз вярвам, че всички отговори и решения са в теб, просто трябва да ги откриеш. А който търси – намира.

 

Анализът се изпраща онлайн на посочен имейл адрес под формата на pdf файл в рамките на 10 работни дни от датата на получаване на всички данни и на плащането.

* Консултацията е изготвена с чисти намерения и с най-добрите знания и умения на автора към настоящия момент. С поръчката си приемаш, че си лично отговорен за начина, по който решиш да я използваш и да прилагаш всички съвети съзнателно и с нужните внимание и грижа.

За пълните условия на услугата, моля, виж раздела Общи условия за ползване.

Работя без да използвам компютърни програми или софтуер, всичко изчислявам на ръка old-school.

100% лист и химикал, 100% ангажираност на сивите клетки, 100% персонално внимание към теб :-)

50,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 50,00 лв.
Моля, изберете: