Често задавани въпроси (FAQ)

Какво представлява пълният номерологичен хороскоп?

Пълният номерологичен хороскоп представлява внимателно изчисление и след това детайлно и индивидуално тълкуване на числата, заложени в имената ти и в датата ти на раждане. Целият хороскоп е в обем от около 15 красиво оформени страници.

В него ще получиш информация за вибрацията на деня ти на раждане и на Съдбовния ти път, както и за взаимното им влияние. 

Давам информация за числата, които са важни за теб в кармичен план, както и за четирите периоди на живота ти и вибрацията, на която са подвластни.

На всяка буква от твоето име съответства число. Тълкувам общата вибрация на имената ти, както и на всяко име по отделно. След това следва подробен анализ на личността ти, основан на повторението на всяко число (съответстващо на буква) в твоето име.

Тълкуванието на заложеното в имената се прави във връзка с твоята жизнена матрица на Питагор. Матрицата на Питагор е система, създадена от Питагор, чрез която от набор от числа може да се определи характера на човека и изискванията, които му налагат числата. 

В хороскопа изчислявам и тълкувам лунния ден, деня от седмицата и личната година, в която си роден. Определям благоприятните за теб минерали, цветове, музика и билки.

Хороскопът завършва с изчисляване на личната година и на следващите 8 такива. Както в природата, всичко и в живота ни е циклично. Личните години са с вибрации от 1 до 9 и се менят последователно. Важно е да се отбележи и помни, че личната ти година започва всяка година на рождения ти ден и завършва на следващия ти рожден ден. Например за човек, роден на 15.10.1986 г. неговата лична 2016 година започва на 15.10.2016 г. и ще продължи до 15.10.2017 г.

 

Какво представлява основният номерологичен хороскоп?

Основният номерологичен хороскоп представлява внимателно изчисление и след това индивидуално тълкуване на числата, заложени в имената ти и в датата ти на раждане. Целият хороскоп е в обем от около 10 красиво оформени страници.

В него ще получиш информация за вибрацията на деня ти на раждане и на Съдбовния ти път, както и за взаимното им влияние. 

Давам информация за числата, които са важни за теб в кармичен план, както и за четирите периоди на живота ти и вибрацията, на която са подвластни.

На всяка буква от твоето име съответства число. Тълкувам общата вибрация на имената ти, както и на всяко име по отделно.

Хороскопът завършва с изчисляване на личната година и на следващите 8 такива. Както в природата, всичко и в живота ни е циклично. Личните години са с вибрации от 1 до 9 и се менят последователно.

Как мога да следя статуса на моята поръчка?

След като направиш поръчка, на имейл адреса си ще получиш съобщение за поръчката, както и линк, чрез който можеш да си създадеш личен профил на сайта. Чрез профила можеш да следиш статуса на своите поръчки.

Ако срещнеш някакви проблеми с профила си моля да се свържеш с нас чрез формата за контакт.

Защо за изготвянето на хороскопа НЕ ми трябва час на раждане?

Хороскопите, които изготвям, са номерологични и се изчисляват на база дата на раждане и имена (на всяка буква от името съответства число).

Час на раждане е необходим за изготвяне на астрологичен хороскоп и прогноза и по-конкретно за определяне на Асцедента (изгряващия знак).

Какви са възможностите за плащане и доставка?

Съществуват три възможности за плащане и доставка - чрез PayPal (с дебитна или кредитна карта), по банкова сметка и с наложен платеж с Econt.

Ако решиш да си поръчаш индивидуален номерологичен хороскоп онлайн, е необходимо да преведеш дължимата сума по банкова сметка:

ОББ

IBAN: BG06UBBS80021051923440

Жинга ООД

Онование: индивидуалният номер на твоята поръчка, който ще получиш по имейл (например: поръчка С187)

 

Ако решиш, че желаеш онлайн и хартиено копие на хороскопа, ще заплатиш 10 лв. повече и ще го получиш с наложен платеж през Econt. Доставката може да бъде до домашния ти адрес или до офис на Econt и е за твоя сметка.

Ако се питаш каква е причината за оскъпяването, отговорът е - екологична. Аз обичам дърветата и природата от цялата си душа и сърце и искам да насърча и другите да използват харията разумно и отговорно. По-високата цена за хартиения вариант на хороскопа е един от начините да го постигна на практика.

Всеки хороскоп се изработва и изпраща онлайн в рамките на 10 работни дни след получаване на пълните данни (имена и дата на раждане) и на плащането. При наложения платеж плащането се извършва при получаване на хороскопа, а онлайн вариантът се изпраща след постъпване на плащането по банковата сметка (обикновено на следващия работен ден).

Родител съм и бих желал да поръчам хороскоп на детето си. Може ли да стане?

Ако си родител можеш да поръчаш хороскоп на своето дете при условие, че то има навършени 10 години.

Мога ли да поръчам хороскоп за подарък на друг човек?

Разбира се. Условието е след изготвянето му хороскопът ще бъде изпратен директно на получателя. Моля за целта да ми изпратиш негов/нейн имейл адрес.

Защо да си поръчам хороскоп?

Причините за това винаги са лични и аз обикновено ги свързвам с достигнато по-високо ниво на осъзнатост и себеосъзнатост. Моята цел и желание е да осветя живота и ситуацията ти, да получиш отговори на някои въпроси и нова осъзнатост за случващото се в живота ти. Искам да ти помогна да разкриеш потенциала си и да постигнеш целите си. Но не мога да взема важните решения вместо теб или да извърша нужните промени в живота ти.

Номерологичният хороскоп е за теб ако искаш да знаеш. Ако си готов да знаеш. И ако след това си готов да пристъпиш към действие.

Обещавам да ти кажа истината. Може и да заболи, но в дългосрочен план ще те излекува.

В хороскопа има много конкретна информация, както и съвети какво е добре да промениш в себе си, за да заживееш по-пълноценно и за да постигнеш това, към което се стремиш. Защото когато стане въпрос за промяна, аз съм на мнение, че единствения човек, когото можем да променим, това сме самите ние. И това е начинът, по който можем да влияем на другите и на света.

Хороскопът е като прогноза за времето - това вътре в теб и това навън. Винаги помага да си подготвен за това, което е и за това, което предстои. 

Изборът винаги е твой.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас